Δ.Μητσοτάκης & Ευδαίμονες + guests

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Απριλίου ο Δημήτρης Μητσοτάκης μαζί με το συγκρότημά του, τους «Ευδαίμονες», θα παίξουν για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς...

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Η Μουσική Σκηνή  Δίπλα στο Ποτάμι παρουσιάζει τον Δημήτρη Μητσοτάκη & τους Ευδαίμονες
Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Απρίλιου

Μαζί τους :
Παρασκευή 9/4 ο Θάνος Ανεστόπουλος
Σάββατο 10/4 ο Στάθης Δρογώσης & η Λιζέτα Καλημέρη

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης, στιχουργός, συνθέτης και ντράμερ, ιθύνων νους του συγκροτήματος Ενδελέχεια, παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Ευδαίμονες»  σε δυο μοναδικές παραστάσεις στη μουσική σκηνή Δίπλα Στο Ποτάμι.

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Απριλίου ο Δημήτρης Μητσοτάκης μαζί με το συγκρότημά του, τους «Ευδαίμονες», θα παίξουν για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και τραγούδια όπως το πολύ πετυχημένο «Αν» και το «Φοβάμαι» (ντουέτο με την Εύα Λαύκα) έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των ακροατών σε επιλεγμένα ραδιόφωνα.

Μαζί του, την Παρασκευή 9 Απριλίου θα εμφανιστεί σε ρόλο guest ο Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανα Κρίνα). Το Σάββατο 10 Απριλίου, ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες υποδέχονται την Λιζέτα Καλημέρη σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της αλλά και τον Στάθη Δρογώση.

«Ευδαίμονες» είναι και το όνομα του νέου σχήματος που δημιούργησε και αποτελείται από τους Σταύρο Αναστασιάδη (κοντραμπάσο, μπάσο), Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο, κιθάρες), Θανάση Σολούκο (ακορντεόν, πιάνο) και μια νέα φωνή στο τραγούδι, την Εύα Λαύκα. Επίσης συμμετέχουν οι μουσικοί: Κώστας Πιστιόλης (γκάιντα, καβάλι), Γιώργος (Faustenberg) Παυλής (τρομπέτα- κορνέτα), Δημήτρης Δάσαλος- Νομικός (τρομπέτα).

info

Ο Δ. Μητσοτάκης και οι "Ευδαίμονες" στο "Δίπλα στο ποτάμι"
Παρασκευή 9 Απριλίου & Σάββατο 10 Απριλίου 2010
Συμμετέχουν: ο Θάνος Ανεστόπουλος (9/4) και οι Στάθης Δρογώσης - Λιζέτα Καλημέρη (10/4)
Ώρα έναρξης: 22:30
Διεύθυνση: Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Τηλ.: 210 2610444 & 210 2610438
www.diplastopotami.gr
www.myspace.com/dimmitsotakiseudaimones
Διαβάστε ακόμα