Περιοδεία του Roger Waters για τα 30 χρόνια του "Τhe Wall"

Στην Αμερική θα περιοδεύσει το φθινόπωρο το πρώην μέλος των Pink Floyd Roger Waters με αφορμή της 30ής επετείου από την κυκλοφορία του κλασικού άλμπουμ "The Wall".
Διαβάστηκε φορες

Πριν 30 χρόνια, οι Pink Floyd τραγουδούσαν στην περιοδεία του "Τhe Wall" πίσω από τον λευκό τοίχο που είχε στηθεί ανάμεσα σε αυτούς και το κοινό. Ταινίες προβάλλονταν πάνω στον τοίχο κατά τη διάρκεια της συναυλίας ενώ φιγούρες του Gerald Scarfe πλανόνταν πάνω από το κοινό. Το σόου έμπαινε στην Ιστορία και ο Roger Waters σχεδιάζει την αναβίωση της μαγικής εκείνης περιοδείας, προσαρμοσμένη στην τεχνολογία του 21ου αιώνα.

Το άλμπουμ περιείχε μερικά από τα πιο κλασικά τραγούδια των Pink Floyd όπως τα “Comfortably Numb”, “Another Brick in the Wall Pt. 2”, “Mother” “Run Like Hell” και “Young Lust,” και συγκαταλλέγεται στα πιο εμπορικά όλων των εποχών.

Η περιοδεία ξεκινάει από τον Καναδά στις 15 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστεί στις ΗΠΑ. Ο ίδιος ο Waters δηλώνει πώς όταν έγραψε το άλμπουμ ήταν ένας φοβισμένος νέος που του πήρε πολλά χρόνια για να το ξεπεράσει. Ο ίδιος συνειδητοποιεί πως όλα αυτά που ένιωθε ίσως ήταν μια αληγορία για τον εθνικισμό, τον ρατσισμό, τον σεξισμό και όλα αυτά που υπάρχουν γύρω μας. Όλα αυτά τα αρνητικά φαινόμενα, συνεχίζει ο δημιουργός, πιστεύει πως έχουν κοινές ρίζες με τις φοβίες του ίδιου που βίωνε νεότερος.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Roger Waters.

Διαβάστε ακόμα