Κανένας δίσκος δεν έχει γίνει πλατινένιος το 2014

Τις παλιές, καλές εποχές το άλμπουμ ενός καλλιτέχνη μπορούσε να γίνει πλατινένιο με τη σωστή δημοτικότητα και την κατάλληλη μουσική.
Διαβάστηκε φορες
Τις παλιές, καλές εποχές το άλμπουμ ενός καλλιτέχνη μπορούσε να γίνει πλατινένιο με τη σωστή δημοτικότητα και την κατάλληλη μουσική. Δεν ήταν κάτι ακατόρθωτο. Αν έκανες αυτά που έπρεπε, συνέβαινε. Η έλευση του Διαδικτύου δυσκόλεψε αρκετά τα πράγματα, αλλά μόλις πέρσι, η Adele κυκλοφόρησε το "21", το οποίο μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Billboard.

Το 2014 κανένας δεν έχει φθάσει ακόμη τόσο κοντά σε αυτό το κατόρθωμα. Στην πραγματικότητα, το Forbes γράφει ότι κανένας καλλιτέχνης δεν έχει πουλήσει ένα εκατομμύριο αντίτυπα του άλμπουμ του, το οποίο είναι αρκετά καταθλιπτικό, αλλά δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, επειδή πλέον όλοι γνωρίζουμε πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να κατεβάσει ένα album δωρεάν.



Ας θυμηθούμε σε αυτό το σημείο ότι η Taylor Swift θα κυκλοφορήσει το νέο της album την επόμενη Τρίτη. Αν ακόμα και αυτή δεν μπορεί να κάνει την διαφορά, τότε ήρθε η ώρα για τη μουσική βιομηχανία να πανικοβληθεί.

Πηγή
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα