Stereo MC's @ Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη, 28/11/2014

Οι Stereo MC's φαίνεται να έχουν καλούς φίλους στη χώρα μας καθώς πολλοί ήταν αυτοί που χορεύοντας θυμήθηκαν τα νιάτα τους
Διαβάστηκε φορες
Η εμφάνιση των Stereo MC's την Παρασκευή το βράδυ διεξήχθη στη σκιά άλλων σχετικά μεγάλων συναυλιών εδώ στη Θεσσαλονίκη, αν και μάλλον δε θα ‘πρεπε. Όταν έφτασα στο χώρο περίπου στις 22:00 ο κόσμος που ήταν εκεί και άκουγε τους δυο DJ που εμφανίζονται με το όνομα Demolition Sound ήταν λιγοστός, αλλά η προσέλευση συνεχίστηκε σταθερά, ενάντια στις προσδοκίες μου και τελικά οι Λονδρέζοι ικανοποιήθηκαν και ικανοποίησαν ένα γεμάτο Principal.

Η κυκλοφορία της συλλογής ‘Collected’ τούς έφερε και πάλι στη χώρα μας για δύο συναυλίες γεμάτες απ’ τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Στο πακέτο αυτό υπάρχουν όλα τα προηγούμενα άλμπουμ του συγκροτήματος, μαζί με μερικά επιπλέον καλούδια, όπως το ντοκιμαντέρ ‘Connected’ και τρία καινούρια τραγούδια (περισσότερα εδώ). Με ένα από αυτά έκλεισαν την εμφάνισή τους έπειτα από περίπου μιάμιση ώρα επί σκηνής. Ηλεκτρονική, χορευτική μουσική ως επί το πλείστον που έχει ξεκλέψει λίγη από τη δόξα του παρελθόντος τους.

Από την τελευταία φορά που τους είχα δει θυμόμουν τον Rob Birch να εμφανίζεται με μπουφάν και σκουφάκι και να κρατάει το μικρόφωνο άλλοτε σαν τσιγάρο κι άλλοτε σαν μπουκάλι μπύρας. Έτσι ήταν και χθες, ένας πολύ καλός τραγουδιστής που μπορεί να δώσει ρυθμό στον κόσμο. Σε αυτό συνέβαλαν σημαντικά οι δύο κοπέλες στα εξαιρετικά φωνητικά και τον ασταμάτητο χορό επί σκηνής, αλλά και το κέφι των παρευρισκόμενων. Το ‘Black Gold’ ακούστηκε μόλις δεύτερο καθώς ο ρυθμός ανέβαινε, ενώ το ‘Connected’ λίγο πριν την πρώτη απ’ τις τρεις φορές που έφυγαν από τη σκηνή, επιστρέφοντας υπό τις ιαχές του κόσμου.



Καθώς έβγαινα σκεφτόμουν πως η ώρα πέρασε αρκετά γρήγορα και πως ήταν μια ευχάριστη βραδιά, πολύ περισσότερο απ’ όσο περίμενα. Οι Stereo MC's φαίνεται να έχουν καλούς φίλους στη χώρα μας, καθώς πολλοί ήταν αυτοί στο χώρο που χορεύοντας θυμήθηκαν τα νιάτα τους και δε σταμάτησαν να φωνάζουν μέχρι να ανοίξουν τα φώτα, περίπου στη 1:00. Λογικά σε μερικά χρόνια που θα κυκλοφορήσει η επόμενη δουλειά τους θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να τους δούμε, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε το ‘Deep, Down And Dirty’ και όλα τα υπόλοιπα.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την επίσημη σελίδα των Stereo MC's.
Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
9,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα