Ακυρώνεται η ευρωπαϊκή περιοδεία των Black Keys - Κανονικά σε Αθήνα & Βαρκελώνη

Ο τραυματισμός του Patrick Carney τους ανάγκασε να ακυρώσουν το ευρωπαϊκό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους.
Διαβάστηκε φορες
Στις αρχές του 2015 ο ντράμερ των Black Keys, Patrick Carney, είχε εξαρθρώσει τον ώμο του σε ένα ατύχημα στη θάλασσα. Είχε βγει από το νοσοκομείο, αλλά ο πόνος συνέχισε να υπάρχει και φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό αυτό.

Αυτό οδήγησε στο συγκρότημα να ακυρώσει ένα μέρος της Ευρωπαϊκής περιοδείας, που θα ξεκινούσε στις 16 Φεβρουαρίου στη Ζυρίχη. Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί όλες οι συναυλίες του σχήματος από το Οχάιο μέχρι και τις δύο βραδιές στο Παρίσι στις 9 και 10 Μαρτίου. Όλα τα εισιτήρια για τις συναυλίες αυτές θα εξαργυρωθούν από το σημείο αγοράς.

Η παγκόσμια περιοδεία τους θα συνεχιστεί στις 2 Απριλίου στην Αυστραλία, ενώ αναμένονται να επιστρέψουν στην Ευρώπη στις 28 Μαΐου για το Primavera Sound στη Βαρκελώνη και στις 30 του ίδιου μήνα για την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας στο Rockwave Festival. Προς το παρόν, δεν αναμένεται περαιτέρω ακύρωση συναυλιών.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη συνεργασία του MixGrill με το Primavera Sound και δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε εισιτήρια και επιπλέον εκπτώσεις για ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης.

Περισσότερα για τη συναυλία της Αθήνας εδώ.

Διαβάστε ακόμα