Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Passport: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις χωρίς ποτό.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις χωρίς ποτό για την εμφάνιση των Κίτρινα Ποδήλατα στο Passport την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 9:30 μμ.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 3.00 μμ:

{contest_form}

Δελτίο Τύπου

Μουσική/Θέατρο/Βιβλίο/Εικαστικά
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 2104296401

Προπώληση εισιτηρίων: 
PUBLIC - 11876 – Καταστήματα Παπασωτηρίου – IANOS - Seven Spots
& on line: www.viva.gr

www.pass-port.com.gr

Παρασκευή 3/4
ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
«με δυο κιθάρες…»


Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 
Τιμή εισιτηρίου: 12 eur (γενική είσοδος - με μπύρα ή κρασί)

Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα, πειραματίζεται άλλη μια φορά με τον ήχο του κι αλλάζει για λίγο τη γνώριμη, έντονη-ηλεκτρική ταυτότητά του, "μεταφράζοντας" μουσικά τις μελωδίες και τα δυνατά μηνύματα των τραγουδιών του, σε έναν πιο ακουστικό κιθαριστικό ήχο.
Η χειμερινή περιοδεία  "με δυο κιθάρες…" συνεχίζεται, με επόμενο σταθμό τον Πειραιά και τη φιλόξενη σκηνή του Passport, την Παρασκευή 3 Απριλίου.
Οι δύο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, καλούν τους φίλους τους στη μοναδική αυτή ιδιαίτερη συναυλία, με διάθεση να αποδείξουν άλλη μια φορά, πως η εσωτερική δύναμη και το νόημα των τραγουδιών μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία πάνω στις χορδές από δυο κιθάρες...

Σε αρκετά σημεία του, διάρκειας δυόμιση ωρών, προγράμματός τους, τα Κίτρινα Ποδήλατα θα συμπράξουν με εξαιρετικούς καλεσμένους φίλους μουσικούς, εμπλουτίζοντας τα ηχοχρώματα στις μελωδίες των μουσικών επιλογών τους.

Εκτός από τις γνωστότερες στιγμές της 15χρονης πορείας του συγκροτήματος, οι φίλοι που θα βρεθούν στο PassPort, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά ζωντανά και το ολοκαίνουργιο «Κάπου Υπάρχει Αγάπη», τραγούδι που πολύ σύντομα θα εκπροσωπήσει το νέο ακουστικό album που τα Κίτρινα Ποδήλατα θα ολοκληρώσουν τον ερχόμενο Οκτώβρη.
Παρασκευή 3 Απριλίου, λοιπόν, "με δυο κιθάρες…" τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ στοιχηματίζουν να μας ξεσηκώσουν, με δυναμισμό που πηγάζει απ’ την ψυχή, με ρυθμό που δυναμώνει στα χέρια που ενώνονται και αρμονίες στις φωνές της παρέας που ακούγονται σαν μία...

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα