Φεστιβάλ Οίτης 2010

Ανάμεσα στους πρόποδες της Οίτης και στην κοιλάδα του Σπερχειού, ο χώρος Τεχνών και Πολιτισμού "Χώρα" που δημιουργήθηκε το 2007, θα φιλοξενήσει και φέτος το καλοκαίρι το "Φεστιβάλ Οίτης".

Διαβάστηκε φορες
Ανάμεσα στους πρόποδες της Οίτης και στην κοιλάδα του Σπερχειού, ο χώρος Τεχνών και Πολιτισμού "Χώρα" που δημιουργήθηκε το 2007, θα φιλοξενήσει και φέτος το καλοκαίρι το "Φεστιβάλ Οίτης". Στη θέση Λελέικα Υπάτης (Νομός Φθιώτιδας) θα λάβουν χώρα οι πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις του 4ου Φεστιβάλ Οίτης, που καθιερώνεται πλέον σαν ένα από τα καλύτερα Φεστιβάλ της περιφέρειας. Το πολύ ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι το παρακάτω:

ΙΟΥΝΙΟΣ

Παρασκευή 4
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια δισκογραφικής πορείας ενώ παράλληλα με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος - Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του γνήσιου καλλιτέχνη.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι: προπώληση 15 €, την ημέρα της συναυλίας 18 €

Τετάρτη 16
ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ & μΠάντα - Κοάλα

Ο Ζακ Στεφάνου επανέρχεται με πιο ώριμο ήχο, δυναμικούς ρυθμούς και μελωδίες και με την καταλυτική συμβολή της μΠάντα- Κοάλα, πειραματίζεται σε ποπ δομές και ροκ ανατροπές. Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από τους δυο προηγούμενους δίσκους του Ζακ Στεφάνου καθώς και επιλεγμένες διασκευές που αντιπροσωπεύουν το συναυλιακό ύφος της μΠάντα-Κοάλα.
Τιμή εισιτηρίου: 15 €, Φοιτητικό 10 €

Tρίτη 29
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Έκλεισε ήδη μια εικοσαετία στους συναυλιακούς και δισκογραφικούς δρόμους. Παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του με εντελώς προσωπικό ύφος, που συσπειρώνει γύρω του φανατικούς οπαδούς και μουσικόφιλους ακροατές. Το αποδεικνύουν οι ζωντανές του εμφανίσεις. Μαζί του οι: Μαρίνα Δακανάλη (τραγούδι), Κλέων Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα), Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κοντραμπάσο), Νίκος Παραουλάκης (νέι, κιθάρα), Φώτης Σιώτας  (βιολί), Κυριάκος Ταπάκης (μπουζούκι, λαούτο)
Τιμή εισιτηρίου:15 €

ΙΟΥΛΙΟΣ

Τετάρτη 14
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ

Τον γνωρίσαμε από τα albums «Ένας κύκνος κλαίει» και «Φυσαλίδα», ως ερμηνευτή των τραγουδιών του Νίκου Ζούδιαρη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο album του με τραγούδια σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο ίδιος, με τίτλο «τι είδες που δεν είδα εγώ;» Για περισσότερες πληροφορίες: www.apostolosrizos.gr
Τιμή εισιτηρίου:15 €

Τετάρτη 21
ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

Aποσπάσματα από το μουσικό έργο «Σταυρός του Νότου», αλλά και ο Χρήστος Θηβαίος, από τους δίσκους των Συνήθων Υπόπτων και τα τραγούδια για το Μεγάλο Θυμό μέχρι τις συνεργασίες του με το Θάνο Μικρούτσικο και τις πρόσφατη προσωπική του δουλειά «Πέτρινοι Κήποι». Ο Θάνος Μικρούτσικος θα είναι εκεί παίζοντας πιάνο!
Τιμή εισιτηρίου: 18 €

Πέμπτη 29
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ – ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μια ΒΟΛΤΑ με τους ΦΙΛΟΥΣ !
Τρεις “XL” στο είδος τους καλλιτέχνες, ο Μπάμπης Στόκας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος,  πραγματοποιούν φέτος μία παράσταση με άξονα το προσωπικό τους  αίσθημα και φέρνουν τον ακροατή σε επαφή με μοναδικές ερμηνείες και τραγούδια, με χιούμορ και σάτιρα, με δυνατά ντεσιμπέλ και εκρηκτικό πάθος!
Τιμή εισιτηρίου:15 €

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1

Kρητικό γλέντι με το Βασίλη Σκουλά.
Με ένα κρητικό γλέντι, με γαμοπίλαφα, καλτσούνια και ρακιές κλείνει το 4ο Φεστιβάλ Οίτης και αποχαιρετάμε το καλοκαίρι.

1ο MULTI ETHNIC FESTIVAL

MULTI-ETHNIC  ΙΟΥΛΙΟΣ

Όλες τις Τρίτες του Ιουλίου αφιέρωμα στην Ισπανία
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)

Όλες τις Πέμπτες του Ιουλίου αφιέρωμα στην Αφρική
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)

Όλες τις Παρασκευές του Ιουλίου αφιέρωμα στο Μεξικό
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)

MULTI-ETHNIC  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Όλες τις Τρίτες του Αυγούστου αφιέρωμα στην Ινδία
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)

Όλες τις Πέμπτες του Αυγούστου αφιέρωμα στην Τουρκία
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)

Όλες τις Παρασκευές του Αυγούστου αφιέρωμα στην Κούβα
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)


Πάρκο Τεχνών και Ψυχαγωγίας «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, στη διαδρομή από Λουτρά Υπάτης για Μεξιάτες
Τηλ 22310 51075, 6936995142, 6936994980
www.xwra.gr

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης πολλές και ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, ανάμεσα στις οποίες οι πολύ επιτυχημένες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη "Το Γάλα" και "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης". Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.
Διαβάστε ακόμα