Dub FX Εικόνα

Dub FX @ Principal, Θεσσαλονίκη, 11/6/2015

Ο Dub FX εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστηκε φορες
Την Πέμπτη το βράδυ υπήρχαν πολλά γεγονότα στην πόλη και η εμφάνιση του Αυστραλού Dub FX στο Principal ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα. Ο Benjamin Stanford, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι αρκετά δημοφιλής στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και με τις φετινές του εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε την Ελλάδα για ακόμα μια φορά μετά από λίγα χρόνια. Την τελευταία φορά που είχε παίξει εδώ, δεν τον είχα δει, αλλά είχα ακούσει θερμά σχόλια, οπότε η περιέργεια με οδήγησε στο Principal λίγο μετά τις 22:00.

Αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί, τόσο έξω, όσο και μέσα στο χώρο και το σχήμα των Big Shine, Orphanatic, Lord και Digital Monk είχε αναλάβει την «προθέρμανση». Τα πήγανε αρκετά καλά, κάνοντας τον κόσμο να χορέψει στους ρυθμούς τους. Όσο περνούσε η ώρα το Principal γέμιζε και η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά ευχάριστη, κάτι που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Ο Dub FX εμφανίστηκε μόνος του ακριβώς στις 23:00 σε ένα κοινό που τον αγκάλιασε, μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά περίπου μιάμιση ώρα αργότερα. Άνοιξε τη βραδιά με τις γνωστές του λούπες, πριν ανέβουν στη σκηνή οι δύο συνεργάτες του, ο Andy V σε σαξόφωνο και πλήκτρα και ο Evan Tweedie στο μπάσο για να συνεχίσουν όλοι μαζί. Τη χθεσινή μέρα ήταν τα γενέθλιά του και άκουσε το «happy birthday» από μερικές εκατοντάδες άτομα, ανάμεσα σε δυο τραγούδια στην αρχή της συναυλίας. Η βραδιά κυλούσε ευχάριστα, με αρκετό χορό και τον ίδιο να αποδίδει γεμάτος ενέργεια, αν και κουρασμένος όπως παραδέχτηκε, ενώ οι μόνες παύσεις ήταν όταν ζητούσε την απαραίτητη ησυχία απ’ το κοινό ώστε να ηχογραφηθεί καθαρό το beat που θα επαναλαμβάνεται.

Μεγαλωμένος μουσικά στους δρόμους, όπου έπαιζε επί χρόνια, ο ίδιος ξέρει καλά να κάνει το κοινό του να διασκεδάζει, είτε αυτό είναι μια ντουζίνα περαστικοί, είτε ένα γεμάτο μαγαζί σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας. Ήταν μια ωραία βραδιά, απ’ την οποία δεν έλειψαν αγαπημένα τραγούδια του και η επαφή του από σκηνής με τον κόσμο ήταν εξαιρετική. Τρία χρόνια ανάμεσα σε κάθε εμφάνισή του εδώ μάλλον θεωρούνται αρκετά, ειδικά μετά την αποψινή επιβεβαίωση πως το κοινό της Θεσσαλονίκης (τουλάχιστον) τον εκτιμά και ο ίδιος το ανταμείβει.


Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα