Λάκης Παπαδόπουλος

Αλλαγές & νέα του Φεστιβάλ Αθηνών

Σήμερα στο Ηρώδειο θα διεξαχθεί κανονικά η sold out συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Σήμερα, στο χώρο Α της Πειραιώς 260 εγκαινιάζεται και η εικαστική εγκατάσταση του Αντώνη Βολανάκη «The Holy Bachelorette in the Wedding Cave». Μέσα στον αχανή αυτό χώρο ο επισκέπτης συναντά ένα δάσος από χρησιμοποιημένα νυφικά και υφάσματα, καθώς κι έναν παλιό αργαλειό. Ταυτόχρονα σε βίντεο προβάλλονται οι απαντήσεις διαφόρων γυναικών πάνω στα σύγχρονα θέματα που τις απασχολούν. Ολα αυτά συνδέονται με ένα μαγικό τρόπο με την περίφημη Πηνελόπη  έτσι όπως την είδε η βραβευμένη Καναδή συγγραφέας Μάργκαρετ Ατγουντ. Μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά που αξίζει να δείτε. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Σήμερα επίσης, στο Ηρώδειο θα διεξαχθεί κανονικά η sold out συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου.
 
Από την Πέμπτη αρχίζει και η παράσταση «Στη μέση του δρόμου – Αθήνα» του Πρόδρομου Τσινικόρη (2-8 Ιουλίου) στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
 
Χρήσιμες πληροφορίες:
 
1.       Η  παράσταση του Βίκτωρα Αρδίττη Τextilen που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Πειραιώς 260 ακυρώνεται λόγω δημοψηφίσματος. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 6 Ιουλίου.

2.       Η προγραμματισμένη παράσταση Jesus Christ Super Star για τις 3 & 4 Ιουλίου στο Ηρώδειο ακυρώνεται. Θα λάβετε σχετική ανακοίνωση από τη διοργανώτρια εταιρεία παραγωγής.

3.       Για την παράσταση της Κατερίνας Ευαγγελάτου «Ρήσος» θα δοθούν δημοσιογραφικές προσκλήσεις μόνο για τις 3 πρώτες παραστάσεις: 7, 8, 9 Ιουλίου.

4.       Η παράσταση του Πρόδρομου Τσινικόρη «Στη μέση του δρόμου – Αθήνα» αποτελεί μια έρευνα γύρω από τους άστεγους της Αθήνας. Δεδομένου του θέματος τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση των σκοπών του περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑ. Σας παροτρύνουμε λοιπόν όλους να μην κάνετε χρήση δημοσιογραφικών προσκλήσεων αλλά να αγοράσετε εισιτήρια (10 ευρώ) προκειμένου να υπάρξει και ένα οικονομικό όφελος για τους άστεγους της Αθήνας.

Διαδικασία Επιστροφής Εισιτηρίων Textilen & Jesus Christ Super Star

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης Textilen για τις 05/07 μπορούν να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους για τις 06/07 στα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο στο 210-3272000. 

- Για τους κατόχους εισιτηρίων της παράστασης Jesus Christ Super Star και για αυτούς της παράστασης Textilen που επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία των εισιτηρίων ισχύουν τα παρακάτω:

Αγορές με μετρητά : επιστροφή απο τα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39, μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.

Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες:  η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα