Η Νατάσσα Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη

Ύστερα από έναν θριαμβευτικό χειμώνα ζωντανών εμφανίσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Νατάσσα Μποφίλιου βγάζει ακόμα μια φορά “Εισιτήρια Διπλά” και επιστρέφει στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη...

Διαβάστηκε φορες
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Εισιτήρια διπλά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2010

Ύστερα από έναν θριαμβευτικό χειμώνα ζωντανών εμφανίσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Νατάσσα Μποφίλιου βγάζει ακόμα μια φορά “Εισιτήρια Διπλά” και επιστρέφει στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική συναυλία, με νέο δίσκο στις αποσκευές της και με μία ολοκαίνουργια παράσταση!

Την Παρασκευή 28 Μαϊου, η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στο PRINCIPAL CLUB THEATER σε μία μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζοντας πανηγυρικά από εκεί την  καλοκαιρινή της περιοδεία στην Ελλάδα και τις αναχωρήσεις για όλα εκείνα τα ταξίδια που φτιάχνουν το δικό τους κόσμο.

Με σταθερούς συνεπιβάτες το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στην καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις ενορχηστρώσεις, με σταθμούς σε τραγούδια από τις Εκατό Μικρές Ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά, με ενδιάμεσες στάσεις σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια – πατρίδες, η Νατάσσα Μποφίλιου σε μια διαφορετική μουσική παράσταση – που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς στην Αθήνα και συνδυάζει το λόγο με τη μουσική, και την εικόνα με τους ήχους.

Η σκηνή του PRINCIPAL CLUB THEATER –με τη συμβολή των κινούμενων εικόνων του Παντελή Φραντζή- μετατρέπεται σε ένα ιπτάμενο πεδίο μνήμης αφιερωμένο στους ανθρώπους που πέρασαν, στις ταινίες που έμειναν, στα ταξίδια που έγιναν και σ’ εκείνα που προγραμματίζονται και διαρκώς αναβάλλονται...


Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Video Art: Παντελής Φραντζής


info:
Ώρα Έναρξης : 22:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Είσοδος: 15€

Για κρατήσεις, δωρεάν μεταφορά και πληροφορίες,
καλέστε στο τηλ: 2310 428088
www.principalclub.com
Διαβάστε ακόμα