Το Flow Festival παρουσιάζει τη Flow TV

Το Flow Festival, το στούντιο παραγωγής Veli Creative και η μπύρα Lapin Kulta παρουσιάζουν τη Flow TV, που θα παρέχει μια διεισδυτική ματιά στη ζωή του φεστιβάλ.
Διαβάστηκε φορες
Το Flow Festival, το στούντιο παραγωγής Veli Creative και η μπύρα Lapin Kulta παρουσιάζουν τη Flow TV, που θα παρέχει μια διεισδυτική ματιά στη ζωή του φεστιβάλ.

Το στούντιο παραγωγής Veli Creative δημιούργησε μια σειρά ντοκιμαντέρ που συγκεντρώνουν εμπειρίες από τις σκηνές του Flow Festival, αλλά και όσα συμβαίνουν γύρω και πίσω από αυτές. Οι άνθρωποι που εμφανίζονται είναι υπεύθυνοι για αυτό που είναι το Flow σήμερα, τα μέλη της ομάδας παραγωγής και προγραμματισμού του φεστιβάλ, παλαιοί και νέοι επισκέπτες, καθώς και εθελοντές. Τα επεισόδια περιγράφουν τη διαδικασία με την οποία προετοιμάζονται οι συναυλιακοί χώροι, τις ενασχολήσεις των εθελοντών και τον τρόπο κατάρτισης του lineup κάθε χρόνο.

Το πρώτο επεισόδιο διαδραματίζεται στη Σλοβενία και πιο συγκεκριμένα στη Ljubljana, όπου διεξήχθη από 26 έως 28 Ιουνίου η πρώτη έκδοση του Flow εκτός Φινλανδίας. Το βίντεο περιέχει highlights από το φεστιβάλ και σχόλια καλλιτεχνών, όπως ο Βερολινέζος DJ Dixon, ο οποίος θα εμφανιστεί επίσης στο Flow Festival του Ελσίνκι τον Αύγουστο.Τα επεισόδια του Flow TV επιμελήθηκαν ο σκηνοθέτης Matti Vesanen, ο σκηνογράφος Juho Vesanen, ο παραγωγός  Joni Lindroos και ο παρουσιαστής Kaarle Hurtig.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις προσθήκες στη Flow TV από το site του φεστιβάλ.

Το δωδέκατο Flow Festival Helsinki θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως τις 16 Αυγούστου στο Suvilahti, στη φινλανδική πρωτεύουσα.www.flowfestival.com
www.facebook.com/FlowFestival
www.twitter.com/FlowFestival
www.instagram.com/flowfestivalhelsinki
www.vk.com/flowfestival


Εισιτήρια:
Lippupalvelu www.lippupalvelu.fi p.+358 600-10-800
Tiketti www.tiketti.fi p.+358 600-1-1616
89-169€ (+3,50€).

Διαβάστε την ανταπόκρισή μας από το Flow Festival 2014, καθώς και τον απολογισμό του φεστιβάλ.

Σχετικό θέμα
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα