Το Flow Festival ανακοινώνει το τελικό πρόγραμμά του

Και εμπλουτίζει το Champagne Bar & Lounge. Από 14 έως 16 Αυγούστου στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας
Διαβάστηκε φορες
Ο Joey Anderson, γνωστός για την υπνωτική house μουσική του από τη Νέα Υόρκη, προστέθηκε στο lineup του Flow Festival 2015. Τα sets του έχουν επαινεθεί τόσο από τα μέσα όσο και από τους ανθρώπους που χορεύουν υπό τις μελωδίες του. Θα εμφανιστεί το Σάββατο 15 Αυγούστου στη σκηνή Resident Advisor Backyard, που επικεντρώνεται στην ηλεκτρονική μουσική. Το πρόγραμμα της Παρασκευής εμπλουτίστηκε με την προσθήκη των DOPE HKI, μιας καλλεκτίβας έξι DJs, που θα συνεργαστούν με βαριά χαρτιά της φινλανδικής ρυθμικής μουσικής, όπως οι Noah Kin, Biniyam, Gracias, View, Pajafella, Tippa-T, Kube, DJ Ibusal, Adi L Hasla και Reino Nordin.

Το Champagne Bar & Lounge αποτελεί μια από τις αγαπημένες ατραξιόν των επισκεπτών του Flow Festival. Για το τριήμερο του Αυγούστου οι διοργανωτές έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα με ποιοτικούς Φινλανδούς DJs.
Την Παρασκευή θα εμφανιστούν οι Emma Kemppainen, Rony Rex και Janne X που μιξάρουν ανερυθρίαστα το σκοτάδι με το mainstream, ο Esko Routamaa με εμπειρία που φτάνει ως τα clubs των 80s και o Sansibar.
Το Σάββατο στα decks του Champagne Bar & Lounge θα βρεθούν οι La Persé, που πάντα ενθαρρύνουν τον κόσμο να εκφραστεί εξοργιστικά ελεύθερα, οι Scifibimboes που θα κρατήσουν το ρυθμό του πάρτι με την εκστατική τους ενέργεια, οι You Are The Light φέρνοντας την ποπ μουσική των 60s, ο Juha Mäki με μουσική γκάμα που εκτείνεται από new wave και house ως ιταλική disco και οι D.R.E.A.M με πίστη στις θεραπευτικές ικανότητες της R’n’B.
Την Κυριακή θα αναλάβουν δράση οι Skenikswee & Harvest, υπεύθυνοι για αμέτρητα club hits, ο Teemu Keisteri με διεισδυτική ματιά σε διάφορες πλευρές τις πολιτιστικές έκφρασης και του φινλανδικού τρόπου ζωής, ο Olli Koponen που θα συνδέσει το μπαρ με τη deep house, η σχεδιάστρια μόδας Samu-Jussi Koski με ένα ειδικό set αφιερωμένο στα 40ά της γενέθλια και ο Mikko Mattlar που θα παίξει ξεχασμένα διαμάντια της φινλανδικής ηλεκτρονικής μουσικής και synth pop σε ένα set που ονόμασε Synteettinen Suomi (Συνθετική Φινλανδία).

Σε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμή, η εμφάνιση του Seth Troxler μεταφέρθηκε από το Σάββατο στην Παρασκευή.

Μπορείτε να βρείτε ήδη ολοκληρωμένο το πρόγραμμα του Flow Festival στο www.flowfestival.com/en/timetable

Ανάμεσα στους πολλούς καλλιτέχνες ξεχωρίζουμε τους: The War on Drugs (US), Run The Jewels (US), Pet Shop Boys (UK), Róisín Murphy (IE), Belle and Sebastian (UK), Future Islands (US), Foxygen (US), Beck (US), Florence + The Machine (UK), Alt-J (UK), Flying Lotus (US) και CHIC featuring Nile Rodgers (US).www.flowfestival.com
www.facebook.com/FlowFestival
www.twitter.com/FlowFestival
www.instagram.com/flowfestivalhelsinki
www.vk.com/flowfestival


Εισιτήρια:
Lippupalvelu www.lippupalvelu.fi p.+358 600-10-800
Tiketti www.tiketti.fi p.+358 600-1-1616
89-169€ (+3,50€).

Διαβάστε την ανταπόκρισή μας από το Flow Festival 2014, καθώς και τον απολογισμό του φεστιβάλ.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα