Ο Billy Corgan των Smashing Pumpkins έξαλλος με σχετική ερώτηση για το θάνατο του Kurt Cobain

Nέα ταινία που υποστηρίζει πως ο  Kurt Cobain δολοφονήθηκε!
Διαβάστηκε φορες
Ο Billy Corgan των Smashing Pumpkins σε V.I.P. συνέντευξη με θαυμαστές του αντέδρασε θυμωμένα όταν ένας εξ αυτών τον ρώτησε αν  ίδιος πίστευε πως η Courtney Love ήταν υπαίτια για το θάνατο του Kurt Cobain, πρώην συζύγου και frontman των Nirvana.

Όπως γνωρίζουμε, ο Kurt Cobain βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι τον Απρίλιο του 1994, γεγονός που αποδόθηκε σε αυτοχειρία. Παρόλ' αυτά οι συνθήκες του θανάτου του έχουν πυροδοτήσει διάφορες θεωρίες και σχόλια όλα αυτά τα χρόνια και πολλοί αμφισβήτησαν πως πρόκειται γι' αυτοκτονία.

Φημολογείται πως ο Billy Corgan είχε σχέση με την Courtney Love μετά το θάνατο του Cobain. Όταν λοιπόν ο θαυμαστής του Corgan τον ρώτησε αν κατά τη γνώμη του υπήρχε κάποιου είδους ανάμιξη της Love στο θάνατο του Cobain, το κοινό γέλασε κι εκείνος απάντησε θυμωμένος:

"Είναι νόμιμο να με ρωτάτε κάτι τέτοιο εδώ; τι σχέση έχει αυτό με μένα;
" Κι αρνήθηκε ν' απαντήσει στην ερώτηση.

Δείτε το περιστατικό:Εν τω μεταξύ, η προβολή της νέας ταινίας "Soaked In Bleach"  από το σκηνοθέτη Benjamin Statler αναμένεται στη μεγάλη οθόνη το φθινόπωρο. Ο τίτλος της ταινίας προέρχεται από το τραγούδι των Nirvana 'Come As You Are'.  Ακριβώς όπως και η ταινία του 1998 "Kurt & Courtney", το "Soaked In Bleach" εξετάζει τις κατηγορίες πως ο θάνατος του Cobain ήταν οργανωμένη δολοφονία από τη σύζυγό του.

Στην ταινία "Soaked In Bleach" πρωταγωνιστούν οι: Tyler Bryan (Cobain), Sarah Scott (Love) και  Daniel Roebuck (Tom Grant, ιδιωτικός ντετέκτιβ που προσέλαβε η Love για να βρει το σύζυγό της λίγο πριν το θανατό του το 1994). Η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον Tom Grant, τη δικηγόρο Rosemary Carroll κ.α.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο YouTube εδώ και 3 ημέρες και μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω:


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα