Τα Muppets επιστρέφουν στη μικρή οθόνη! - Δείτε το trailer

Το πιο δημοφιλές ψυχαγωγικό πρόγραμμα στη Γη επιστρέφει με νέα επεισόδια έπειτα από 24 χρόνια!
Διαβάστηκε φορες
Τα αγαπημένα μας Muppets του Jim Henson επιστρέφουν στη μικρή οθόνη στις 22 Σεπτεμβρίου από το κανάλι ABC και μάλιστα στην prime time ζώνη!

To βιντεάκι ξεκινά με τον Κερμιτ το βάτραχο που προσπαθεί να βάλει τάξη στο συνάντηση των Μuppets και να οργανώσει τη νέα εκδοχή της σειράς. "Το show θα επικεντρώνεται στις προσωπικές μας ζωές - το παρασκήνιο, στο σπίτι, στις σχέσεις μας. Κάτι σαν Muppet Show για ενήλικες", τους εξηγεί.

   [Photo: O Andy Williams με την Miss Piggy]Andy Williams  Miss Piggy
Υπάρχει βέβαια ένα πρόβλημα. Η Miss Piggy λείπει σε γύρισμα πολεμικής ταινίας κι ερωτοτροπεί με τον συμπρωταγωνιστή της Topher Grace. Χωρίς την Piggy δεν υπάρχει show. Παράλληλα, ο αρκούδος Fozzie γνωρίζει τους γονείς της κοπέλας του που δε θέλουν έναν αρκούδο για γαμπρό..

Το διασκεδαστικό  teaser – που δημιούργησαν οι  Bill Prady και Bob Kushell – δηλώνει και το νέο προσανατολισμό του νέου Muppet Show: υπόσχεται την εμφάνιση πολλών διασημοτήτων ως guest star και την επανεμφάνιση πολλών muppets που "κανείς δε θυμάται". Το χιούμορ  που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει αυτή τη φορά σε  συσκευασία "ενηλίκων".

Δείτε το 11-λεπτο διασκεδαστικό trailer του ABC με εμφανείς τις προθέσεις του δημιουργού του για την καινούρια εκδοχή του Show:Για την Ιστορία..
Φαίνεται σαν χτες που βλέπαμε το Sesame Street κι έπειτα το Muppet Show. Κι όμως ο Jim Henson δημιούργησε τη σειρά Sesame Street το 1969 η οποία χάρισε σ' εκείνον και τις μαριονέτες του αρκετή αναγνωρισιμότητα. Ο Jim Henson ωστόσο ήθελε να αποφύγει τη σύνδεση του ονόματος του αποκλειστικά με την παιδική ψυχαγωγία και επιζητούσε τη δημιουργία ενός σόου το οποίο θα άρεσε εξίσου σε ενήλικες και παιδιά.

Ο Henson βρισκόταν σε επικοινωνία με κάποια αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα για την παραγωγή της νέας σειράς που ετοίμαζε και οι χαρακτήρες του  Muppet Show έδωσαν αρκετές ακροάσεις. Επίσης, γύρισε ένα μικρό φιλμ για το δίκτυο CBS και το ABC τον χρηματοδότησε για να γυρίσει δύο πιλοτικά επεισόδια με τίτλους: The Muppets Valentine Show και The Muppet Show: Sex and Violence. Ωστόσο, το δίκτυο ABC, τελικά δεν δέχτηκε να χρηματοδοτήσει ημίωρο εβδομαδιαίο σώου.

Ο Henson ήταν διστακτικός ως προς την συλλογική παραγωγή του σόου γιατί φοβόταν ότι δε θα είχε την κατάλληλη χρηματοδότηση. Τελικά τα κατάφερε  με τη βοήθεια του  Άγγλου παραγωγού Lord Lew Grade, διευθυντή του δικτύου Associated TeleVision ενώ παράλληλα το αμερικάνικο CBS δέχτηκε να προβάλλει το Muppet Show.  Το σόου γυριζόταν στην Αγγλία και η ITC Entertainment έκανε τη διανομή σε κανάλια στις ΗΠΑ κι αλλού στον κόσμο. Έτσι έγινε η προβολή του πρώτου επεισοδίου του Muppet Show τον Σεπτέμβριο του 1976.

   [Photo: Ο κωμικός Joel McHale με τους Waldorf και Statler]

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η σειρά γνώρισε άμεσα μεγάλη επιτυχία ενώ στις ΗΠΑ δεν έγινε δεκτή το ίδιο καλά. Κατά τη δεύτερη σεζόν της προβολής της όμως και με την παρουσία μεγάλων αστέρων του θεάματος και του τραγουδιού όπως των: John Cleese, Steve Martin, Elton John και Peter Sellers, το Μάπετ Σόου γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και στην Αμερική.

Το Muppet Show κυκλοφόρησε μεταγλωττισμένο σε διάφορες γλώσσες και με αφορμή αυτό, το περιοδικό Time το χαρακτήρισε ως "το πιο δημοφιλές ψυχαγωγικό πρόγραμμα στη γη". Προβλήθηκε για 5 συνεχόμενες σεζόν και μετά διακόπηκε λόγω της επιθυμίας του Jim Henson να προχωρήσει σε μεγαλύτερα εγχειρήματα.

   [Photo: Ο drummer animal ]

drummer animal
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα