4ο OPEN SEPTEMBER στον Πολυχώρο Vault (25/9-4/10)

Δέκα ημέρες γεμάτες από Τέχνη... ξεκινώντας από σήμερα!
Διαβάστηκε φορες
Ο Πολυχώρος VAULT διοργανώνει το 4ο OPEN SEPTEMBER, από 25 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου. Δέκα ημέρες γεμάτες από Τέχνη.

Από 25 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, πάνω από 250 καλλιτέχνες γίνονται οικοδεσπότες του Πολυχώρου VAULT και υποδέχονται το φιλότεχνο κοινό, παρουσιάζοντας Θεατρικές, Χορευτικές και Μουσικές παραστάσεις, Μουσικές βραδιές, Παραστάσεις για παιδιά, Εικαστικές Εγκαταστάσεις, Εκθέσεις Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Φωτογραφίας, Κολάζ, Κοσμήματος και Κατασκευών, Ενδυμάτων από ξύλο,Video Art, Video Εγκαταστάσεις, Installation, Ταινίες Μικρού Μήκους, Performances, Παρουσιάσεις Βιβλίων, Ποιητικές βραδιές, Ανοιχτά Σεμινάρια Χορογραφίας, Αφρικάνικου Χορού, Παρασκευής Σαπουνιού, Street Art Live, Bodypainting live, δημιουργώντας έναν πυρήνα πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.

Το “Open September 4” είναι ένα Φεστιβάλ που στόχο του έχει την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας και που απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς κάθε ηλικίας, δίνοντας τους βήμα, να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωρίσουν φορείς και κοινότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, μέσα από την συνύπαρξη τους στον ίδιο χώρο.

Γενική είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις (ανά ημέρα) : 3 ευρώ (με μπύρα, κρασί, αναψυκτικό, χυμό ή καφέ)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/09

ΕΝΑΡΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
19:00 : Street Art Live Act (Ζωντανή Δημιουργία Graffiti) από τους Spent1 & Atek
Έναρξη Πενθήμερου Σεμιναρίου Χορογραφίας με θέμα τη συνθεση solo, από την Σοφία Κονδυλιά

20:00 – 22:00 : Προβολή της Short Movie (12΄) “Ο Νέμο Ταξιδεύει” με την Μ. Κουμπάνη, σκηνοθεσία: Κώστας Αριστόπουλος (παρουσία Συντελεστών)
Προβολή του video art “Eye”, με την Μ. Παύλου. σκηνοθεσία: Εύα Βαλάση (παρουσία Συντελεστών)
Προβολή της Short Movie Μυστηρίου – thriller ‘’Edith’’, με τους: Ρ. Χαραλαμπίδης, Θ. Σιάρκου, κ.α., σκηνοθεσία: Domenik Papaemmanouil (παρουσία Συντελεστών)
Προβολή του video art (12΄) “Άμορφη Μάζα” του Θοδωρή Τράμπα (παρουσία Συντελεστών)
Προβολή του Video art (9′) “Πορτρέτο” του Ανδρέα Καλαπόδη (παρουσία συντελεστών)
Παρουσίαση της Video Εγκατάστασης “ Άτιτλο” της Αλεξάνδρας Νάκου (Παρουσία Συντελεστών)

20:30 : Παρουσίαση Installation του Βασίλη Αλεξάνδρου

21:00 : Παρουσίαση Κλασσικών και Σύγχρονων Έργων για Ορχήστρα από την ΦΙΛ.Ο.Ν (Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων), με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Τσιλίδη. (Η ορχήστρα περιλαμβάνει: 5 πρώτα Βιολιά, 6 δεύτερα Βιολιά, 4 Τσέλα, 2 Κοντραμπάσσα, 2 Φλάουτα, 1 Κλαρινέτο και 1 Κόρνο).

22:00 : Ατμοσφαιρικό Live με την Αλεξάνδρα Κόνιακ (στο πιάνο ο Χρίστος Σερενές)

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/09

19:00 : Street Art Live Act (Ζωντανή Δημιουργία Graffiti) από τους Spent1 & Atek
Παρουσίαση Παιδικής Παράστασης “Φουτουρία” από τη θεατρική ομάδα Hippo
(Η διεθνής Ομάδα Hippo μετά από περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, παρουσιάζει το καινούριο τους έργο, ένα παραμύθι επιστημονικής φαντασίας)

20:30 : Παρουσίαση Παράστασης “Η Τέλεια Γυναίκα”. Κωμωδία του Ιάκωβου Μυλωνά, σε σκηνοθεσία Μαρίας Κωνσταντάρου, με τον Ιάκωβο Μυλωνά
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής (Μικτή Τεχνική σε Χαρτόνι και Καμβα)
της Στεφανίας Σταμκοπούλου
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής – Γλυπτικής του Αλέξανδρου Κουριανίδη
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής (Μικτή Τεχνική σε Καμβά) του Φώτη Τρασανίδη
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής (Λάδι σε Καμβά) του Χρήστου Σκορδά
Παρουσίαση Έκθεσης  “A collaboration With” της Εύας Γερομιχαλού Βέη
Παρουσίαση Έκθεσης Χειροποίητου Κοσμήματος της Κατερίνας Πουσμπούρη

21:30 : Παρουσίαση 5λεπτης performance εκφραστικής κίνησης «Pay for a hug” της Βικτώριας Φώτα
2
1:45 : Παρουσίαση Χοροθεατρικής Παράστασης “Κοίτα Μέσα” από την Ομάδα Σύγχρονου Χορού DIRECT (χορογράφος Μαρία Μιχαηλίδου), με τις Κουτρουμάνου Γεωργία, Μελλά Γιάννα, Τζογκλή Μαίρη, Τοντικίδου Έλενα.

22:00 : Παρουσίαση Μουσικοθεατρικής Παράστασης “Ποιός μου το πληρώνει Το Παράπονο” με τους (φωνή) Ι. Μακρής, (κιθάρα) Δ. Κλαυδιανός, (ακορντεόν) Χ. Σταυράκης, (σκηνοθεσία) Άρης Πλιός

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/09

18:00 : Σεμινάριο παρασκευής Σαπουνιού από την Κάτια/Ηλιόριζα
Ομιλία – Σεμινάριο με θέμα “Η κρίση ως αιτία επαναπροσδιορισμού της ύπαρξής μας” από τον συγγραφέα βιβλίων αυτοβελτίωσης Δημήτρη Νομικό

20:00 : Παρουσίαση θεατρικού αυτοσχεδιασμού από τον θίασο “4Long”. Oι αυτοσχεδιαστές σε πραγματικό χρόνο, με μία πρόταση του κοινού, εμπνέονται και αναπτύσσουν μια ιστορία με αρχή, μέση, τέλος βασισμένη μόνο στην φαντασία τους και στην έμπνευση της στιγμής. Με τους  Άννα Γεωργέλη, Λένα Δεδούση, Ανυσία Κυπραίου, Μαρίνα Παπαδοπούλου.
Παρουσίαση Κλασικών και Παραδοσιακών Μουσικών Έργων από την “ΜΝΟ” (Μεικτή Νεανική Ορχήστρα) με μαέστρο τον Γιώργο Μαγουλά. Στην ορχήστρα συμμετέχουν επαγγελματίες μουσικοί από κοινού με μαθητές, με κύριο όργανο την κλασική κιθάρα. (Η Ορχήστα περιλαμβάνει 1 σολίστ κιθάρας, 1 σολίστ ακορντεόν, 6 πρώτες κιθάρες, 3 δεύτερες κιθάρες, 2 τρίτες κιθάρες και 1 άτομο κρουστά)

20:30 : Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής (χαρτί Fabriano, μελάνι και πενάκι) της Ευδοξίας Αερανοπούλου
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής (Λάδι σε Καμβά) της Χριστίνας Νικολαϊδου
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής (ακουαρέλλα, κολλάζ με φύλλα φελλού και διαφάνειας σε χαρτόνι) της Σύλβιας Λαϊνά
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής (Ακρυλικό σε Καμβά) της Χαρίκλειας Χρηστάκου
Παρουσίαση Έκθεσης Φωτογραφίας (Φωτογραφία Δρόμου από την καθημερινή ζωή) της Άννα Μαρία Θώδη

20:45 : Παρουσίαση της Χορευτικής Παράστασης “RE-action” από τις Μαρία Βαθή και Κατερίνα Κληροδέτη. Η παράσταση εξετάζει τις έννοιες “Δράση, Αντίδραση, Επανεκκίνηση”

21:00 : Παρουσίαση Έκθεσης Κολάζ (με θέμα την μόδα) της Ιωάννας Μπέτση
Παρουσίαση Έκθεσης Χειροτεχνίας και κοσμήματος της Δέσποινας Κοιλάκου.

21:30 : Παρουσίαση του Σκηνικού Δρώμενου “30 λεπτά Ηθικής” σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Μπαρμπαγιάννη, με τους Ζωή Αγγελή, Νίκος Γιούπης, Βάσω Γκολιά, Κάτια Μακρυκώστα, Περσεφόνη Παπασταύρου, Αγγελική Στρουμπούλη, Ματούλα Τσουρέκα. Το έργο στηρίζεται στον αρχαιοελληνικό μύθο του Σιληνού Μαρσύα και στην αιώνια μάχη απολλώνιας και διονυσιακής φύσης του ανθρώπου.

22:00 : Μουσική Βραδιά με θέμα: “ F. G. Lorca στο Ελληνικό Τραγούδι” από τους Κώστας Βασιλιάγκος (τραγούδι), Ανδρέας Στεργίου (κιθάρα)

ΔΕΥΤΕΡΑ  28/09

19:00 : Παρουσίαση ποιητικής συλλογής και Poetry Slam “Συνομιλίες σε Μη+” της Ιωάννας Λιούτσια. Τα ποιήματα της συλλογής συνοδεύονται από 7 πρωτότυπα σχέδια της Ελληνίδας εικαστικού Elma Payo (Ελένη – Μαρία Παναγιωτοπούλου). Μετά την παρουσίαση του βιβλίου, θα ακολουθήσει poetry slam από την ποιήτρια.

20:00 : Παρουσίαση Έκθεσης Φωτογραφίας του Άρη Ρουπίνα
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής (Λάδι και Ακρυλικό σε Καμβα)της July Ksenia
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής της Χριστίνας Μαργαρίτη
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής της Αναστασία Χριστίνα Λώλη
Παρουσίαση Έκθεσης Χειροποίητου Κοσμήματος της Λίας Μπάρμπα
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής της Μαρίας Οικονόμου από την ενότητα “Η Ελένη” του Ευρυπίδη.

20:30 : Παρουσίαση του Θεατρικού Project (30΄) “Queen H” με την Γιώτα Ζερδεβά σε κείμενο και σκηνοθεσία Βαλεντίνου Τσίλογλου. Ένας μονόλογος εξάρτισης, ανατρεπτικός, σκληρός, βίαιος, με κυνικό-ποιητικό λόγο και σαρκαστικό χιούμορ για την βασίλισσα των ναρκωτικών.

21:30 : Παρουσίαση της Σκηνικής Σύνθεσης “Αυτόχειρας”,  σε Σύλληψη και Σκηνοθεσία Bάσιας Βασιλείου. Το προφίλ μιας μανιοκαταθλιπτικής γυναίκας . Το τώρα χάνεται σε ένα αόριστο χωροχρόνο, εμπλέκεται σ ένα ψυχεδελικό ιστό, όπου οι παραισθήσεις γίνονται η αλήθεια της. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στη Κύπρο το Φεβρουάριο του 2015.

ΤΡΙΤΗ 29/09

19:00 : Σεμινάριο Αφρικανικού χορού από την Κατερίνα Καρατζή. Ο αφρικάνικος χορός, o οποίος πραγματοποιείται με την συνοδεία των αφρικάνικων κρουστών (ρυθμός), είναι κάτι παραπάνω από μια τέχνη έκφρασης, είναι ένας τρόπος ζωής, ένας τρόπος ύπαρξης. Λειτουργεί θεραπευτικά μέσα από τη συνειδητότητα και την ελευθερία του σώματος συνδέοντας το κάθε άτομο με την δικιά του εσωτερική ρυθμική δύναμη.

20:00 : Παρουσίαση της Έκθεσης Ζωγραφικής “missing/αγνοείται” της Ευαγγελίας Μωραϊτη.
Παρουσίαση Έκθεσης Φωτογραφίας της Στέλλας Ταντή
Παρουσίαση Έκθεσης Φωτογραφίας (από το φωτορεπορτάζ του στο Νεπάλ, μετά το σεισμό που έγινε στις 25 Απριλίου 2015) του Ευάγγελου Αγγελόπουλου
Παρουσίαση της Ψηφιακής Έκθεσης “ΟΝΤΑ και ΚΥΒΟΙ” της  Έυας Αθανασιάδου.
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής της Fiona Stavra
Παρουσίαση της Έκθεσης Ζωγραφικής (Ελαιογραφίες περιγράφουν το Όνειρο και το Πεπρωμένο από την οπτική ματιά του ζωγράφου),  του Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου.
Παρουσίαση της Έκθεσης Γλυπτικής “Αιωρούμενα Σκίτσα” της Κωνσταντίνας Νταλή.

21:00 : Ποιητική Βραδιά του Ανδρέα Γιαννόπουλου “Για την Αγάπη των Φίλων”. Με γλώσσα προσιτή αλλά και δουλεμένη ο Ανδρέας Γιαννόπουλος μας χαρίζει μέσα από τις σελίδες του στιγμές έντασης και σκέψης, μα και δυνατών συναισθημάτων. Συμμετέχουν οι: Κατερίνα Χιωτίνη, Σωσώ Ζερό, AnimAtheca, Νικόλας Τσιλογιάννης, Ρίτσα Παρθένη Γκούμα, Vita Libera.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/09

20:30 : Παρουσίαση Video art της Καρίνας Σαμπάνοβα (παρουσία συντελεστών)
Παρουσίαση της Έκθεσης “Ederlezi” του Θωμά Κουτάνη. Χειροποίητες κατασκευές από χαλκοσωλήνες και ξύλο, γυάλινα μπουκάλια που μεταμορφώνονται σε φωτιστικά, σιδεροσωλήνες που παίρνουν νέα πνοή ως βιβλιοθήκες και ντύνουν τους τοίχους μας..
Παρουσίαση Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα: “Eικόνες απο το κέντρο της πόλης μου” της Ηλέκτρας Κατσίκη
Παρουσίαση ‘Εκθεσης  Γλυπτικής από τον Αποστόλη Φιλίππου
Παρουσίαση Εικαστικής Εγκατάστασης με τίτλο “Μετόπη” της Βασιλικής Σπύρου. Συμβολίζεται σε αυτή μια μετόπη, των μαχών ή των αρχαίων εορτών των παραστάσεων των προϊστορικών ναών.
Παρουσίαση Έκθεσης Φωτογραφίας και Ψηφιακού κολάζ με θέμα το Noir του Πέτρου Βαζακόπουλου

21:00 : Παρουσίαση Θεατρικής Παράστασης “Από…χώρισα”  σε Κείμενο – Σκηνοθεσία – Ερμηνεία Μαριάντζελας Ψωμαδέλλη. Μονόλογος με εμφανή τα κωμικοτραγικά στοιχεία. Το «Απο..χώρισα» αντικατοπτρίζει απόλυτα τη γυναικεία παράνοια μα και όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους αντιδρά μια γυναίκα στο ενδεχόμενο του χωρισμού της από το έτερόν της ήμισυ.

21:15 : Μουσική Βραδιά από τον Διονύση Αποστολόπουλο και τους μαθητές του από το Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας.

ΠΕΜΠΤΗ 01/10

19:00 : Σεμινάριο Μουσικής με θέμα τις μεθόδους φωνητικής τέχνης και εκμάθησης αυτής από τον Διονύση Αποστολόπουλο (Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας).

20:00 : Παρουσίαση Έκθεσης Αρχιτεκτονικού project της Ραϊσας Ανδρεοπούλου που μελετά τον τρόπο που αρχιτεκτονική και φύση μπορούν, εφ” όσον συνεργαστούν, να δημιουργήσουν τοπία εναλλακτικής επισκεψιμότητας – τόπους.
Παρουσίαση Έκθεσης Αρχιτεκτονικών project από την ομάδα “fms-teamwork” (Έλια Ταμπουράκη, Ιωάννης Ταμπουράκης, Μαρίζα Σωτηροπούλου)

21:00 : Παρουσίαση της Θεατρικής Παράστασης“Selfie-sh”. Κωμωδία με 4 επεισόδια της Μαρίας Κυριάκη, με τις  Χριστίνα Βογιατζή, Κορνέλια Κυριάκη, σε σκηνοθεσία Μαρίας Κυριάκη (ομάδα “Theater can kill”). Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική performance για «δυνατούς» χρήστες που φλερτάρει με τον έρωτα, την αγάπη, τη μοναξιά, την κρίση, την πατρίδα, την θρησκεία, την τέχνη, την ανεργία, την μελαγχολία, την αστρολογία, την οικογένεια, τους κρυμμένους φόβους, την σχέση των δύο φύλων, την παράνοια και την αλαζονεία του κόσμου μας και πάνω απ’ όλα την μαγεία μιας παράξενης φιλίας.

22:00 : Διάλεξη και Παρουσίαση Χορευτικής Παράστασης, αποτέλεσμα του Πενθήμερου Σεμιναρίου Χορογραφίας με θέμα τη συνθεση solo, από την Σοφία Κονδυλιά

22:10 : Η μουσικοσυνθέτης Μαρία Πανοσιάν παρουσιάζει τρία έργα της. Μαζί της η Ηλιάνα Κορέτση στο τσέλο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/10

20:00 : Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής πάνω σε ακτινογραφία της Στρατηγούλας Γιαννικοπούλου. Σε μια ζωγραφική όπου αναγκαίο είναι το ελάχιστο, η απουσία χρώματος και η λιτή γκάμα του μαύρου-άσπρου, αναδεικνύουν το μεταιχμιακό χώρο μιας μοναχικής σιωπής και το δράμα της ανθρώπινης αγωνίας.
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής και Κολάζ με τίτλο “το σώμα στον Κόσμο” της Μαρίας Καραλουκά
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής του Αλέξανδρου Λαμπαδάκη
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής πάνω σε Ξύλο του Χριστόφορου Κονδύλη

22:30 : Παρουσίαση Μουσικής παράστασης, αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, από τους Lia Hide – Praxis Vocal Ensemble. Το φωνητικό σύνολο Praxis τραγουδά απο την Άνοιξη του 2012. Με μεγάλη αγάπη στην μοντέρνα μουσική, αλλά και άπειρο σεβασμό στην παλαιά, με ρεπερτόριο απο spirituals & gospels, musical & pop, αλλά και διασκευές απο την Λιλιπούπολη, και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ, στην Αθήνα αλλά και την περιφέρεια, έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής, και στο Cambia festival, αλλά και στο ραδιόφωνο.

23:30 : Παρουσίαση Μουσικού Προγράμματος με πιάνο – φωνή από την Alkisti Zax. Γνωστά κομμάτια, αλλά και …άγνωστα, δικά της, που μιλούν για καλοκαίρια που έφυγαν λίγο νωρίτερα απ’ ότι έπρεπε, περίεργες πόλεις και μουσικές, σε ένα πρόγραμμα με alternative, indie και folk ήχους, και μια δειλή πινελιά blues.

ΣΑΒΒΑΤΟ 03/10

18:00 : Παρουσίαση Bodypainting Live από την Εφη Τσιμπή.

19:00 : Παρουσίαση Θεατρικού Αναλογίου με τίτλο “ΠοΚα”. Κείμενο αναφορά στην ζωή της Μαρίας Πολυδούρη και του Κώστα Καρυωτάκη, με τους Εύα Κεχαγιά, Αντώνη Τακτικό. Κείμενο – Σκηνοθετική επιμέλεια: Κέλλυ Πήλιουρα

20:00 : Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής και Κολάζ από την ομάδα “lestartist” (Tάσος Μιχαηλίδης, Αργυρώ Γιαννακάρα, Τάκης Βερβέρης)
Παρουσίαση Έκθεσης Φωτογραφίας, με θέμα τη φύση και τα τοπία, του Αθανάσιου. Θεοδωρίδη
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής με τίτλο: “Αποτύπωμα Νερού” της Ελένης Βουδουρέλλη.
Παρουσίαση Έκθεσης Ενδυμάτων με υλικό δημιουργίας το ξύλο, από τους: Άννα Μωραϊτου, Βάγια Νικολακοπούλου, Νόρα Παπακαλιάτη. Μία συλλογή από ξύλινα ρούχα και αξεσουάρ, στο πλαίσιο μιας έρευνας για τη συσχέτιση μόδας και αρχιτεκτονικής, όπου η μορφή εμπεριέχει τον τρόπο κατασκευής και λειτουργίας.

22:30 : Μουσική Βραδιά από τους The Delay με Alternative Pop-Rock-Funk επιρροές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 04/10

CLOSING PARTY
19:00 : Παρουσίαση Της Ποιητικής Συλλογής “3 Μ Στο Ποτάμι” της Μαρίας Καβούρη

20:00 : Παρουσίαση του Μυθιστορήματος “Φόνοι στην Κρυστάλλη” του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη

21:00 : Παρουσίαση του video art project “Όρια άνευ Ορίων” της Έλιας Ταμπουράκη (παρουσία Συντελεστών)
Παρουσίαση μέρους της Έκθεσης Μικτής Τεχνικής και Γλυπτικής με τίτλο “Νέκυια” από τον Βασίλη Αγγελόπουλο
Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής της Δήμητρας Βούζου.

21:30 : Παρουσίαση Ποιητικής Συλλογής της Κωνσταντίας Γέροντα

22:00 : Closing Party
 
Διάρκεια Φεστιβάλ: 25 Σεπτεμβρίου έως 04 Οκτωβρίου
Ώρες Λειτουργίας : 18:00 – 00:00 (ανάλογα με τις εκδηλώσεις)
Οι εκδηλώσεις παρουσιάζονται σε όλους τους χώρους του Vault.
Οι εκθέσεις και εγκαταστάσεις θα εκτίθενται στο Vault – Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός, σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Οι  παρουσιάσεις θα γίνονται από τους δημιουργούς.
Γενική είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις (ανά ημέρα) : 3 ευρώ (με μπύρα, κρασί, αναψυκτικό, χυμό ή καφέ)
Υπεύθυνος/ Διοργανωτής του Φεστιβάλ Open September : Μάνος Αντωνιάδης
 
Διαβάστε ακόμα