Οι Tango with Lions live στην Πάτρα

Οι Tango with Lions θα εμφανιστούν ζωντανά στην Πάτρα τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στο Ευοί Ευάν.
Διαβάστηκε φορες
Tango with LionsΟι Tango with Lions είναι μια μεταβαλλόμενη μουσική  κολλεκτίβα που σχηματίστηκε το 2007 από την Κat (Κατερίνα Παπαχρήστου), μια νέα μουσικό η οποία  ως μπασίστρια και τραγουδίστρια  έχει συνεργαστεί με πολλά συγκροτήματα της αγγλόφωνης indie/alternative σκηνής.

Με τη μουσική επένδυση των ημερολογίων  της και επηρεασμένη από την  επικαιρότητα, από βιβλία, από τις  αγαπημένες της ταινίες και μουσικές, ηχογράφησε με τον Ottomo στο Fab Liquid Studios τον  πρώτο της δίσκο με το όνομα Tango with Lions, με την πολύτιμη βοήθεια μουσικών που προσέθεσαν το προσωπικό τους στυλ. Ο δίσκος, που ονομάζεται Verba Time περιέχει κομμάτια σε ακουστικό κυρίως ύφος, με διάθεση αμερικανικής φολκ και με την ιδιαίτερη φωνή της Κat να μας καθοδηγεί μέσα στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών.


To Verba Time κυκλοφορεί σε όλα τα digital stores από τις 17 Μαϊου και σε Special Edition CD στις 21 Ιουνίου, ενώ είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες σε ειδική τιμή στο e-shop της inner-ear.
Λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του  ντεμπούτου τους άλμπουμ, οι Tango with Lions, κατηφορίζουν προς την Πάτρα, για ένα μοναδικό full set live στο Ευοί Ευάν, την Δευτέρα 7 Ιουνίου, για να παρουσιάσουν τα κομμάτια τους

Πληροφορίες:
Ημ/νια: Δευτέρα 7 Ιουνίου

Ώρα Έναρξης: 22.00
Είσοδος: Ελεύθερη
Ευοί Ευάν - Διεύθυνση: Σόμερσετ 61, Ρίο

Links:

MySpace
Inner Ear - Tango with Lions
Inner Ear Shop

Διαβάστε ακόμα