Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας στο Terravibe

Μία ημέρα απέμεινε για τη μεγάλη συναυλία των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, στο TerraVibe Park. Το Σάββατο 26 Ιουνίου, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ξανακούσει τραγούδια αγαπημένα...

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

ΧΑΡΗΣ & ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ

 
2010 BEST OF TOUR
 
10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 - TERRAVIBE PARK, ΑΘΗΝΑ
 
Μία ημέρα απέμεινε για τη μεγάλη συναυλία των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, στο TerraVibe Park. Το Σάββατο 26 Ιουνίου, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ξανακούσει τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια διαχρονικά, από όλο το φάσμα της δισκογραφίας του αγαπημένου διδύμου. H τιμή του εισιτηρίου ξεκινάει από τα 11 € για την μεγάλη Αθηναϊκή συναυλία τους, στο TerraVibe Park, δίνοντας την ευκαιρία σε μεγαλύτερο μέρος του κοινού, να χαρεί τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα.
 
Μέσα από αυτή την καλοκαιρινή περιοδεία, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 16 Ιουνίου στην Κρήτη, θα μπορέσουμε να ξαναθυμηθούμε τραγούδια που μας έχουν συντροφεύει στις πιο σημαντικές, αλλά και στις καθημερινές, στιγμές της ζωής μας. Τραγούδια κλασσικά που σημάδεψαν την ελληνική δισκογραφία, τραγούδια που έχουμε ταυτίσει τη ζωή μας μαζί τους.
 
Τα λόγια είναι λίγα, τις περισσότερες φορές για να εκφράσουν τη σημαντικότητα των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα. Από το πρώτο τους δισκογραφικό επίτευγμα τα «Ζεστά Ποτά» το 1985, σε παραγωγή του Μανώλη Ρασούλη, ξεχώρισαν για την αμεσότητα των στίχων τους και είχαν μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό. Στη συνέχεια ακολούθησαν το «Όταν λέω πορτοκάλι να βγαίνεις» και το album «Απρίλη ψεύτη» που τους καθιέρωσαν ως τη νέα δυναμική μορφή, που επηρέασε την ελληνική μουσική της τελευταίας εικοσιπενταετίας. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που όργωσαν την Ελλάδα με την μπάντα τους με το συγκρότημα τους και με τα χρόνια έγιναν τόσο οικείοι που το κοινό τους φώναζε με τα μικρά τους ονόματα.
 
...Μετά από δέκα χρόνια, επιστρέφουν δυναμικά και φαίνεται ότι «τίποτα δεν έχει αλλάξει»!
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 - TERRAVIBE PARK, ΑΘΗΝΑ
 
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
 
Τα πρώτα 4000 εισιτήρια κοστίζουν 11 €
 
Τα επόμενα 4000 εισιτήρια θα κοστίζουν 13 €
 
Τα επόμενα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 €
 
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
 
Ticket House
Αθήνα, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ: 210 3608366
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 102 Τηλ: 2310 264880
 
ΙΑΝΟΣ
Αθήνα, Σταδίου 24, Τηλ: 210 3217917
Θεσσαλονίκη, Πλατεία Αριστοτέλους 7, Τηλ: 2310 277004

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr
 
Μία παραγωγή του Νίκου Λώρη
Οργάνωση Παραγωγής: Didi Music SA
Διοργάνωση: Big Star Promotion
Διαβάστε ακόμα