Ανακοινώθηκε το τελικό line up του Hellfest 2016

Black Sabbath, Rammstein, Korn, Megadeth, Ghost, Slayer είναι μόνο η αρχή...
Διαβάστηκε φορες
Βλέποντας το πλήρες line up του Hellfest 2016 σου έρχεται αυθόρμητα να φωνάξεις Mon dieu, sacre bleu... και όλα αυτά τα γαλλικά που έμαθες στο γυμνάσιο.

Όπως θα έλεγε κι ο Λουκάς Κάκος, θα γίνει μακελειό φέτος! Οι διοργανωτές έχουν βγάλει τα μεγάλα όπλα και δεν αστειεύονται. Black Sabbath, Rammstein, Korn, Megadeth, Ghost, Slayer και Bring Me the Horizon είναι μόνο η αρχή.

Νομίζω πως οι φίλοι μεταλάδες θα αντιμετωπίσουν σοβαρά διλήμματα το τριήμερο 17-19 Ιουνίου στο Clisson της Γαλλίας αν προσθέσουμε στην εξίσωση τους Within Temptation, King Diamond, Twisted Sister, Foreigner και Anthrax.

 Δείτε το λόγο που τα 3μερα εισιτήρια έχουν κιόλας εξαντληθεί:
Το  Hellfest έχει  καθιερωθεί τα τελευταία  χρόνια να γίνεται στην αρχή του καλοκαιριού στο Clisson της Γαλλίας. Ξεκίνησε ως Furyfest πίσω στο 2000 από μια ομάδα φίλων της Hardcore Punk που είχαν κουραστεί από την έλλειψη συναυλιών της μουσικής που αγαπούσαν. Το Furyfest άντεξε οικονομικά ως το 2005 με κοινό που τότε έφτανε τα 30,000 άτομα.

Μόνο που οι εργαζόμενοι στο festival δεν ήταν προετοιμασμένοι να γράψουν "ΤΕΛΟΣ" στην ιστορία του Furyfest. Κι έτσι επιστρατεύτηκαν σπόνσορες και γεννήθηκε το Hellfest.

Αν είστε παιδιά του Heavy Metal  και σας αρέσει λίγη ίντριγκα (πολιτικές, θρησκευτικές διαμαρτυρίες στην περιοχή) τότε βρήκατε το κατάλληλο Φεστιβάλ για το γούστο σας. Για εισιτήρια δεν ξέρω...


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα