περσινεςβροχες

Περσινές βροχές @ Θέατρο 104: Κερδίστε προσκλήσεις

To Mix Grill σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στις 21.15. 
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 3 διπλές πρόσκλησεις για την παράσταση Περσινές βροχές στο Θέατρο 104 το Σάββατο 21 Νοεμβρίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22.00 πμ:

{contest_form}ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Π ε ρ σ ι ν έ ς  Β ρ ο χ έ ς 

Κάτι καινούργιο γεννιέται στο Αθηναϊκό θεατρικό τοπίο. Κάτι που μοιάζει ελπιδοφόρο. Που δείχνει να’χει μέλλον. (press-publica.gr) 

Η νεαρή ηθοποιός (…) είναι ταλαντούχα κι αισθαντική, περνάει με άνεση από την αφήγηση στο βίωμα, συγκινείται και συγκινεί, χωρίς να χάνει ούτε για μια στιγμή την αυτοσυγκέντρωση και την ποιότητα της ερμηνευτικής της γραμμής. Η δραματουργία είναι υπερβολικά πληθωρική … ευφάνταστη, με ζωντανή, σύγχρονη γλώσσα, βαθιά ποιητική και πλούσια σε εικόνες κι ατμόσφαιρες. (Επί Σκηνής) 

Η Δώρα Παρδάλη, ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης, ερμηνεύει τον υπέροχο μονόλογο του Χρήστου Καρασαββίδη για τον έρωτα στα χρόνια του πολέμου. (in2life.gr) 

Συνολικά, μιλάμε για μια φρέσκια παράσταση, δύο νέων, ταλαντούχων καλλιτεχνών, που αφυπνίζει πνεύμα και καρδιά. (texnes-plus) 


Η υπόθεση:

«Κι ο πόλεμος, όσο μεγάλος κι αν είναι, δεν έχει ποίηση. Γι'αυτό μην πας...». Μία ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης, σε έναν νέο ελληνικό µονόλογο, αναµετράται µε τα γεγονότα που στιγµάτισαν τέσσερις δεκαετίες πολέµων, ερώτων κι απωθηµένων. Mε αφετηρία την Άνοιξη του 1914, βλέπουμε και νιώθουμε μία γυναίκα να διατρέχει 25 χρόνια ιστορίας και να μας αφηγείται τους έρωτες, τις χαρές, τις λύπες, τις απώλειες μέσα από έναν μονόλογο σε τρία κεφάλαια (Παρόν, Μέλλον, Παρελθόν), ο οποίος ξεκίνησε από τους νέους συγγραφείς του Εθνικού Θεάτρου και παρουσιάζεται για πρώτη φορά ολοκληρωμένος στο Θέατρο 104. 

Αντί σκηνοθετικού σημειώματος:

Άνοιξη 1914. Στα πρόθυρα του Μεγάλου Πολέµου. Μια γυναίκα ακροπατεί ανάµεσα στα αποµεινάρια της Μπελ Επόκ και τις Κεντρικές Δυνάµεις. Και µετά έρχονται κι άλλα. Ανάµεσα στα περασµένα και τα µελλοντικά µεγαλεία των ανθρώπων, μια ηθοποιός διατρέχει 25 χρόνια ιστορίας, από τις αρχές του Ά Παγκοσμίου Πολέμου ως τις αρχές του Δεύτερου, προσπαθώντας να αναγνωρίσει αν οι άνθρωποι που δίνουμε τη ζωή μας για ένα λουλούδι είμαστε οι ίδιοι που πλημμυρίσαμε πέντε ηπείρους στο αίμα, καθώς πλησιάζουμε στο ανατρεπτικό φινάλε. 
Μπορεί ένας έρωτας να περάσει από βοµβαρδισµούς, θεωρίες σχετικότητας, σκακιστικές κινήσεις και να βγει ζωντανός; Σε ρωτάω. Μπορεί; 


περσινεςβροχες

Ταυτότητα Παράστασης 
Κείµενο/Σκηνοθεσία: Χρήστος Καρασαββίδης 
Σκηνογράφος: Ηλέκτρα Σταµπούλου 
Ενδυµατολόγος: Βασιλική Σύρµα 
Μουσική επιµέλεια: Χρήστος Καρασαββίδης 
Φωτογραφίες: Ορέστης Τσιτούρης 
Παίζει: Δώρα Παρδάλη
Παραγωγή: What If? Productions 

Στοιχεία Παράστασης 
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο και Κυριακή, έως 29 Νοεμβρίου 
Ώρα Έναρξης: 21.15 
Διάρκεια: 70’ (χωρίς διάλειμμα) 
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (γενική είσοδος) 
Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-104/persines-vroxes/ 
Χώρος: Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41 Γκάζι // 21 0345 5020 // www.104.gr
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα