Γιώτα Νέγκα - Τα Τραγούδια που Λες

Γιώτα Νέγκα - Τα Τραγούδια που Λες

Τα Τραγούδια που Λες» είναι το νέο τραγούδι που έγραψαν ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου για τη Γιώτα Νέγκα.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Τα Τραγούδια που Λες είναι το νέο τραγούδι που έγραψαν ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου για τη Γιώτα Νέγκα.

Ένα ζεϊμπέκικο με λόγο ευθύ και επίκαιρο που έρχεται μέσα από το νέο δίσκο τους με τίτλο «Τελευταίος Εαυτός» και θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Feelgood Records. Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου βρίσκονται ξανά με τη Γιώτα Νέγκα, μετά «Το Δίκιο Μου» που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, αλλά και «Το Σερί» που μοιράστηκαν μεταξύ τους στο «Καινούριο Φιλί». Αυτή τη φορά οι δύο δημιουργοί, μετά και τη συνεργασία τους στις «Πρώτες Λέξεις», αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν γράφοντας δέκα νέα τραγούδια για μια από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, σα να ήταν μοιραίο και προδιαγεγραμμένο από πάντα.

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη νέα τους μουσική παράσταση-πρόταση, βασισμένη στον «Τελευταίο Εαυτό» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μόνο για 4 παραστάσεις, την Παρασκευή και το Σάββατο 4-5 και 11-12 Δεκεμβρίου.
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα