Channing Tatum Elton John

Channing Tatum & Elton John στο "Kingsman 2"

Taron Egerton, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Juliane Moore και πιθανώς Colin Firth σε μία "μυστική" ταινία... Γίνεται; Κι όμως!
Διαβάστηκε φορες
Το "Kingsman: The Secret Service", που είδαμε την προηγούμενη χρονιά στους κινηματογράφους, μας άρεσε πολύ και δικαίως γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Πρωτότυπη πλοκή -παρά το τετριμμένο θέμα που έχει να κάνει με μυστικούς πράκτορες-, έξυπνο χιούμορ και πρωταγωνιστές σε μεγάλα υποκριτικά κέφια (Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson) ήταν μερικά από τα στοιχεία της ταινίας που την έκαναν να ξεχωρίσει. Αυτό σημαίνει πως ο πήχης βρίσκεται αρκετά υψηλά και το sequel της, "Kingsman: The Golden Circle", που αναμένεται τον Ιούνιο του 2017, δεν θέλουμε να μας απογοητεύσει. 

Εδώ και μήνες έχουν ακουστεί ουκ ολίγα ονόματα για να πλαισιώσουν τον νεαρό Taron Egerton που σίγουρα παραμένει στο project. Η συμμετοχή του Channing Tatum είναι μία από αυτές που επιβεβαιώθηκε πριν από ένα μήνα, ενώ μόλις κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του από τα γυρίσματα στο Λονδίνο. O Tatum φαίνεται πως θα υποδυθεί έναν αμερικανό κατάσκοπο, οι δρόμοι του οποίου θα διασταυρωθούν με τον Eggsy (Taron Egerton) καθώς θα ταξιδέψει από τη Μεγάλη Βρετανία στην Αμερική για να προσφέρει βοήθεια στη CIA, επικεφαλής της οποίας θα είναι η Halle Berry

Channing Tatum
O Channing Tatum στα γυρίσματα της ταινίας στο Λονδίνο

Ακόμη, στην ταινία θα δούμε και τον Pedro Pascal (Oberyn Martell του Game of Thrones) στον χαρακτήρα ονόματι Jack Daniels, ενώ ο ρόλος του "κακού" της υπόθεσης θα ανήκει σε γυναίκα και δη, στην Juliane Moore. Όσον αφορά τον Colin Firth, που ήταν απλά απολαυστικός στην πρώτη ταινία, δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο ούτε για περαιτέρω συμμετοχή αλλά ούτε και για αποχώρησή του από τη σειρά ταινιών. 

Οι φήμες, επίσης, που ήθελαν τον Elton John να κάνει μικρό πέρασμα από τον "Χρυσό Κύκλο" επιβεβαιώθηκαν επίσης και μάλιστα από τον ίδιο, ο οποίος μοιράστηκε μία σχετική χιουμοριστική φωτογραφία στα social media σχολιάζοντας πως "Έχει περάσει πολύς καιρός από τον Tommy". Η ταινία "Tommy" του 1975 ήταν για την ακρίβεια η τελευταία εμφάνισή του στη μεγάλη οθόνη σε μεγάλο ρόλο, αυτόν του Pinball Wizard. 

Αν οι Taron Egerton, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Juliane Moore και πιθανώς Colin Firth μαζεμένοι δεν μας δημιουργούν προσδοκίες για μια καλή κινηματογραφική προσπάθεια, τότε ποιοι;
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα