Τέλειοι Ξένοι

"Τέλειοι Ξένοι": Aφίσα και behind the scenes

Η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Τέλειοι Ξένοι

Επίσημη αφίσα και τρία ολοκαίνουργια «behind the scenes» βίντεο για την πιο πολυαναμενόμενη ελληνική ταινία της χρονιάς, δια χειρός Θοδωρή Αθερίδη!


Κάτι λιγότερο από δύο μήνες πριν την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι», σας αποκαλύπτουμε την αφίσα της, μαζί με τρεις αποκλειστικές στιγμές από τα γυρίσματα!

Το κλίμα μεταξύ ηθοποιών και τεχνικού επιτελείου ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στα κλιπ, ενώ παρά τις πολύωρες και απαιτητικές στιγμές των γυρισμάτων, υπερίσχυσε το χιούμορ και η καλή διάθεση.

Μετά την επιτυχία του «Από Έρωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

O Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Άλκις Κούρκουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννος Περλέγκας, η Ευαγγελία Συριοπούλου και η Χριστίνα Βαρώτσου (φιλική συμμετοχή) συνθέτουν ένα καστ για όλα τα γούστα.  

Σε παραγωγή της Viewmaster Films και διανομή της Odeon, την διεύθυνση φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Γιώργος Αργυροηλιόπουλος, το art direction η Εύα Νάθενα και το μοντάζ ο Λάμπης Χαραλαμπίδης.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου από την Odeon.

Δείτε τα κλιπ: 

#1:


#2:


#3:


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα