Γράμμα στον Γιωργο Λάνθιμο

«Γράμμα στον Γιωργο Λάνθιμο» στέλνει το κίνημα «Δώσε Λίγη Αγάπη στον Ελληνικό Κινηματογράφο»

Ένα ιδιαίτερο «ευχητήριο βίντεο» προς το Γιώργο Λάνθιμο από το κίνημα «Δώσε Λίγη Αγάπη στον Ελληνικό Κινηματογράφο»
Διαβάστηκε φορες
Το κίνημα «Δώσε Λίγη Αγάπη στον Ελληνικό Κινηματογράφο» αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα για να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Γιώργο Λάνθιμο, που σε μερικά εικοσιτετράωρα, παρέα με το δημιούργημά του "The Favourite", θα δώσει τη δική του «μάχη» στα φετινά Oscars. 

Το μήνυμα αυτό, είναι ένα βίντεο διάρκειας λίγο μεγαλύτερης των 2 λεπτών, έχει τίτλο «Γράμμα στον Γιώργο Λάνθιμο» και πρωταγωνιστεί ο Μάκης Παπαδημητρίου. Με το συγκεκριμένο πρότζεκτ ο γνωστός ηθοποιός και το «Δώσε Λίγη Αγάπη στον Ελληνικό Κινηματογράφο», πέραν των ευχών προς τον γνωστό σκηνοθέτη, θέλουν να εκφράσουν και το παράπονό τους σχετικά με τις συνθήκες, με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι Έλληνες δημιουργοί στη χώρα μας.

Για την ακρίβεια, τα περισσότερα προβλήματα (αν όχι όλα) εμφανίζονται επιγραμματικά στην οθόνη, έπειτα από τη φράση του Μάκη Παπαδημητρίου «Και βέβαια όσο εσύ θα δοξάζεις το ελληνικό σινεμά σε όλο τον κόσμο... Εμείς θα θυμόμαστε όλους τους λόγους που σε κρατούν μακριά μας», αναφερόμενος στον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο.

Επίσης, γίνεται ειδική μνεία στην "Κινέττα", την πρώτη μεγάλου μήκους παραγωγή, την οποία σκηνοθέτησε εξ ολοκλήρου ο Γιώργος Λάνθιμος. Αξίζει να σημειωθεί πως το «Γράμμα στο Γιωργο Λάνθιμο» γυρίστηκε στα ίδια μέρη με την ταινία.

Στο βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, εκτός από τον Μάκη Παπαδημητρίου συμμετέχει επίσης, η Μαργαρίτα Τσολάκη, ενώ η μουσική που ακούγεται ανήκει στον Μίμη Πλέσσα


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα