10 χρόνια Puzzlemusik στο ΙΛΙΟΝ plus

10 χρόνια Puzzlemusik στο ΙΛΙΟΝ plus

Το κεντρικό εορταστικό event για τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Puzzlemusik!
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

10 ΧΡΟΝΙΑ PUZZLEMUSIK @ ΙΛΙΟΝ plus
Κυριακή 13, Κυριακή 20 και Κυριακή 27 Νοεμβρίου


Το κεντρικό εορταστικό event για τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Puzzlemusik:

Πάνελ, DJ set, Πωλητήριο Puzzlemusik, LIVE και άλλα

Η Puzzlemusik αυτό το φθινόπωρο συμπληρώνει τα 10 χρόνια λειτουργίας της. Το γιορτάζει ανάλογα διοργανώνοντας  ένα μεγάλο επετειακό event στο ΙΛΙΟΝ plus τις Κυριακές 13, 20 και 27 Νοεμβρίου.

10 χρόνια Puzzlemusik στο ΙΛΙΟΝ plus

Στο πρόγραμμα των τριών ημερών του event συνοπτικά περιλαμβάνονται συναυλίες των καλλιτεχνών της Puzzlemusik, πάνελ, ανοιχτή  συζήτηση, DJ sets, live happenings, προβολές αρχειακού υλικού. Στον χώρο θα υπάρχει και πωλητήριο με cd, βινύλια, t-shirts και αντικείμενα.

Ένα  παζλ σύγχρονων δημιουργικών μουσικών τάσεων και ιδιαίτερων ήχων το οποίο απευθύνεται τόσο στους μουσικόφιλους της πόλης, όσο και στο ευρύτερο κοινό, που  θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ένα μεγάλο και ενεργό κομμάτι της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας. Παράλληλα, το ίδιο κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με δημοσιογράφους, μουσικούς παραγωγούς και στελέχη δισκογραφικών εταιρειών σε μία διαδραστική πλατφόρμα γόνιμης συζήτησης και ανταλλαγής ιδεών, στην οποία η παρέμβαση με ερωτήσεις είναι ευπρόσδεκτη.

Καλώς ήρθατε στη γιορτή μας!

Στα live και τα live happenings τις τρεις αυτές μέρες συνολικά συμμετέχουν (με σειρά εμφάνισης):

Alex Drakos Trio, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Jane Doe, Next Step, Μαρία Λατσίνου, Γιώργος Κοντραφούρης Baby Trio, ARTéfacts ensemble, Κώστας Στεργίου (Misuse), Σωτήρης Δεμπόνος FarWest Mandolinistic Orchestra, Playground Theory, Yiannis Kassetas Group

Στα  πάνελ και στην ανοιχτή συζήτηση τις τρεις αυτές μέρες συνολικά συμμετέχουν (αλφαβητικά):

Χρήστος Αλεξόπουλος (Puzzlemusik), Θάλεια Καραμολέγκου (105.5 Στο Κόκκινο, ViewTag.gr), Χρήστος Καρυώτης (Feelgood Records),  Κατερίνα Καφεντζή (En Lefko 87.7), Παναγιώτης Μένεγος (Popaganda.gr, En Lefko 87.7), Μάκης Μηλάτος (Athens Voice, 105.5 Στο Κόκκινο),  Δημήτρης Μπούρας (Inner Ear), Γιάννης Παλαβούρας (Troll Radio), Χάρης Συμβουλίδης (Avopolis.gr) , Στυλιανός Τζιρίτας (105.5 Στο Κόκκινο, Music Paper).

DJ set: συνολικά και τις τρεις αυτές μέρες συμμετέχουν (αλφαβητικά): Διαμαντής Διαμαντίδης, Θάλεια Καραμολέγκου, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος 

Το αναλυτικό πρόγραμμα  έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – Day 3

Η κορύφωση του event συμπίπτει με την επέτειο της κυκλοφορίας του πρώτου άλμπουμ της Puzzlemusik: 27 Νοεμβρίου 2006

Το πρώτο μέρος του προγράμματος (18.30 ως τις  20.30) περιλαμβάνει
Ανοιχτή συζήτηση με τον Χρήστο Αλεξόπουλο με θέμα «Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία & ο ρόλος των δισκογραφικών στις μέρες μας». Συντονίζει ο Μάκης Μηλάτος (105.5 Στο Κόκκινο και Athens Voice).

Ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα μπορούν να υποβληθούν από το κοινό, τόσο κατά την διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης όσο και τις μέρες πριν από αυτή, στο e-mail events.puzzlemusik@gmail.com

DJ set με επιλογές από τον κατάλογο της Puzzlemusik:  Δημήτρης Παπασπυρόπουλος

Ακολουθούν LIVE:

20.30 Σωτήρης Δεμπόνος FarWest Mandolinistic Orhestra   
21.30 Playground Theory  
22.30 Γιάννης Κασέτας group

Θα υπάρξει pre-show live happening: O Κώστας Στεργίου (Misuse) διασκευάζει κομμάτια των Misuse για πιάνο. Ειδική εμφάνιση για τα γενέθλια της Puzzlemusik.

Εμβόλιμα στα παραπάνω θα υπάρχουν σύντομης διάρκειας προβολές αρχειακού υλικού.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ως τις 20.00. Κατόπιν θα ισχύει εισιτήριο (τόσο για όσους θα έρθουν από τις 20.00 και μετά όσο και για όσους έχουν έρθει από νωρίς).

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Happy Hour: Στο πωλητήριο της Puzzlemusik που θα υπάρχει στο χώρο θα γίνεται έκπτωση στα cd και τα βινύλια στο διάστημα 18.30 με 19.30
Χώρος: ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος, Αθήνα. Τηλ. 210 8824383
www.puzzlemusik.com

Για περισσότερες πληροφορίες events.puzzlemusik@gmail.com
Τοποθεσία: ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα. Τηλ. 210 8824383Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα