Οι Blonde Redhead επιστρέφουν στην Αθήνα

Οι Blonde Redhead επιστρέφουν στην Αθήνα

Το τρίο της Kazu Makino και των αδελφών Pace θα βρεθεί στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

19.03.2017
GAGARIN

BLONDE REDHEAD
+ special guests

Οι Blonde Redhead επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα best-of show!


Το εκλεκτικό τρίο της Kazu Makino και των αδελφών Pace θα βρεθεί στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου για να παρουσιάσει στη σκηνή του Gagarin ένα best-of της 20ετούς καριέρας του. Ταυτόχρονα, θα παρουσιάσουν και το νέο EP τους “3'oclock/golden light”.

Από τα 90ς, όταν έπαιρναν το όνομά τους από ένα τραγούδι των no-wavers DNA και έκαναν τα πρώτα, θορυβώδη βήματά τους στη δισκογραφική εταιρεία “Smells Like Records” του Steve Shelley των Sonic Youth, στο γύρισμα της νέας χιλιετίας με τους εξαιρετικούς δίσκους σε παραγωγή του Guy Picciotto των Fugazi και, τέλος, στις πρόσφατες δουλειές τους όπου ο ρομαντικός μινιμαλισμός κυριαρχεί στον ήχο τους, οι Blonde Redhead έχουν καταφέρει να βρίσκονται διαρκώς στη μουσική επικαιρότητα χάρη στον συνεχή πειραματισμό και την ανανέωση.

Οι Blonde Redhead επιστρέφουν στην ΑθήναΣτις δύο αυτές δεκαετίες και τους 9 δίσκους τους, έχουν καταπιαστεί με πολλά μουσικά είδη, από το noise rock και το post-punk ως την avant-rock, το shoegaze, την dream pop αλλά και την electronica! Σε όλη αυτή την μακρά πορεία, τα σημεία αναφοράς υπήρξαν πάντα οι έξοχες μελωδίες και η χαρακτηριστικά αισθησιακή φωνή της Makino. Κι όμως, παρά τις τόσες αλλαγές στον ήχο τους, έχουν καταφέρει να γνωρίσουν επιτυχία, τα τραγούδια τους να έχουν εκατοντάδες χιλιάδες views και να περιοδεύουν συνεχώς ανά τον κόσμο.

Στις 19 Μαρτίου στο Gagarin θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ακριβώς αυτή τη διαρκή εξέλιξή τους, σε ένα best-of show με όλα τα τραγούδια που υπήρξαν σταθμοί στην πορεία τους και έκαναν το ελληνικό κοινό να τους λατρέψει.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 20 ευρώ (early bird), 23 ευρώ

Ταμείο: 26 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα