The Good, the Bad & the Queen 30/9-6/10/10

ody: Η δυνατή επιστροφή των Killing Joke με το 13ο άλμπουμ τους "Absolute Dissent" θα συνοδευτεί από τις πρώτες συναυλίες τους ever στην Ελλάδα, 8/10 στο Gagarin 205 και 9/10 στο Principal.
Διαβάστηκε φορες





Περί μουσικής


ody: Η δυνατή επιστροφή των Killing Joke με το 13ο άλμπουμ τους "Absolute Dissent" θα συνοδευτεί από τις πρώτες συναυλίες τους ever στην Ελλάδα, 8/10 στο Gagarin 205 και 9/10 στο Principal.

Maria: Την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να κυκλοφορήσει η καινούργια δουλειά του V-SAG με τίτλο Heartfeels και ευχόμαστε να έχει την ίδια επιτυχία με το Feather.

Stepas: Κάτι πήρε τ'αυτάκι μου ότι ενδέχεται να ξαναδούμε φέτος τη συνεργασία Ελένης Βιτάλη και Haig Yazdjian. Μακάρι να επαληθευτεί το σενάριο γιατί την προηγούμενη φορά δεν μπόρεσα να πάω να τους δω.

LEONIDAS FROM CARAVEL: Η συνέντευξη δύο εκ των μελών των Metro Decay στον Δημήτρη Αντωνόπουλο που μπορείς να διαβάσεις εδώ. Το συγκρότημα έχει κυκλοφόρησε ένα και μοναδικό album με τίτλο Υπέρβαση το 1984. Αν ο δίσκος τους είχε κυκλοφορήσει δέκα χρόνια μετά, για να μην πω είκοσι, οι Metro Decay θα είχαν εντελώς διαφορετική πορεία.



Περί ανέμων και υδάτων


Maria: Από τις 6 Οκτωβρίου και για 20 μόνο παραστάσεις, η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, θα φιλοξενείται στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

halias: To cinegrill, οι ταινίες της εβδομάδας με σχόλια στο ύφος και τη λογική που μου αρέσουν. Το μόνο που μένει είναι να αναλάβει κάποιος και μια στήλη που να σχολιάζει τα τηλεοπτικά και θα μπορούμε να είμαστε το internetiko MTV...







Περί μουσικής




Περί ανέμων και υδάτων


Stepas: Η μετάβαση στη μετά-Σάντος εποχή μόνο εύκολη δεν θα ήταν, το ξέραμε αυτό. Όμως τα λάθη που έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ από την περασμένη Άνοιξη μέχρι και τώρα δεν δικαιολογούνται. Ο τελευταίος που φταίει είναι ο Δερμιτζάκης... Για να μην το πολυκουράζουμε, το θέμα είναι ένα: η διαχείριση του "2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη". Ποιός θα πείσει τους πρωτοκλασάτους της ομάδας ότι Ευρώπη και πρωτάθλημα χρειάζονται την ίδια ακριβώς βαρύτητα...

halias: Πάει και ο Μπάγιεβιτς. Αν και δεν είμαι υποστηρικτής του "Πρίγκιπα" (μάλλον το αντίθετο) δεν πιστεύω ότι φταίει ο προπονητής της ΑΕΚ για τα χάλια της. Η παράγοντες της ομάδας τα 'χουν κάνει χάλια, με μεταγραφές βασικών παιχτών τελευταία στιγμή, με έλλειψη προστασίας στον προπονητή και με το γνωστό τροπάρι ότι η ΑΕΚ αδικείται, που και να συμβαίνει κάποιες φορές, μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι εμφανίσεις της. Οι παίχτες έχοντας καταλάβει παίζουν για την πάρτη τους, μεταξύ μας λογικό είναι, οπότε είτε εγώ, είτε ο Μπάγιεβιτς, είτε ο Φέργκιουσον να ήταν στον πάγκο μικρή διαφορά έχει.

ody: Ναυάγιο - μετά την πεντάρα από τη Barcelona πάρε άλλα δύο από τους Δανούς με τον επιθετικό που είχες για πέταμα. Πού πήγε ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός;

halias: Αυτή τη φορά δεν αποκαθηλώθηκε διαιτητής για εξόφθαλμη λάθος απόφαση. Το ότι το λάθος ήταν υπέρ μεγάλης ομάδας δεν παίζει κανά ρόλο, ε; Άλλωστε πόσοι έχουν μείνει να σφυρίζουν;

halias: Machette. Μπαρούφα επικών διαστάσεων. Μόνο σαν παρωδία στέκεται (για λίγο). Μετά από 10 λεπτά (και πολλά λέω) άρχισα τα : Ε, όχι. Απίστευτο. Δεν μιλάς σοβαρά. Έλα δεν το πιστεύω. Δεν πάει καλά ο σκηνοθέτης. Όχι άλλο κάρβουνο. Το βατόμουρο της χρονιάς και άλλα συναφή. Το πιο ανησυχητικό ήταν το τέλος. Machette will return... (προφανώς είναι τριλογία). Ακόμα γελάω με τις αηδίες που είδα...







Περί μουσικής

ody: Βροχή οι αξιόλογες νέες κυκλοφορίες και δεν ξέρω για τι να πρωτογράψω! Δίπλα σε σταθερές και εγνωσμένες αξίες όπως Blonde Redhead, Grinderman, Les Savy Fav, Superchunk και ανερχόμενες δυνάμεις όπως Black Mountain ή No Age, προσθέστε τους ολόφρεσκους Glasser, Salem, The Hundred in the Hands και Crocodiles. Καλά μπήκε το φθινόπωρο.

Maria: Πολλά πρόκειται να συμβούν αυτό το ΠΣ (Παρασκευή-Σάββατο). Παρασκευή Last Chance Party στο Barouge με Δημήτρη Παπασπυρόπουλο, Σάββατο Gad + Joanna Drigo στο ΚοοΚοο και Tiesto στο Tae kwon Do.

LEONIDAS FROM CARAVEL: Εξαιρετικό το αφιέρωμα του Εν Λευκώ σε τραγούδια προηγούμενων δεκαετιών, και δεν εννοώ βέβαια τα hits των Scorpions, M. Jackson κ.λπ., που τρέχει αυτήν την εβδομάδα. Επιτέλους κάτι που αξίζει την προσοχή μας στα FM…


Περί ανέμων και υδάτων

Stepas: Ο Σεπτέμβρης είναι συνδυασμένος με πολλά όμορφα πράγματα. Η ευδαιμονία που νιώθω όμως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, την εβδομάδα που κατεβαίνω κέντρο για να αγοράσω βιβλία, δεν συγκρίνεται με τίποτα! Σε τέτοια κατάσταση είμαι αυτές τις μέρες.


φωτογραφίες από: http://www.killingjoke.com/, http://www.tanea.gr/, http://www.paokfc.gr/, http://en.wikipedia.org/, http://www.booksinfo.gr/.









Διαβάστε ακόμα