Μητέρα Φάλαινα Τυφλή

Μητέρα Φάλαινα Τυφλή @ Σταυρό του Νότου: Προσκλήσεις

Η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή παρουσιάζει το ντεμπούτο της άλμπουμ "Ορχήστρα στο Βυθό" την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο ΣτΝ. Διπλές προσκλήσεις σας περιμένουν αν ...
Διαβάστηκε φορες
Ήρθε η στιγμή της κατάδυσης! Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010,
(10/10/2010), το 10μελές γκρουπ της Μητέρας Φάλαινας Τυφλής παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο «Ορχήστρα στο Βυθό», το οποίο κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2010 από την ανεξάρτητη εταιρεία «Πλαγκτόν». Κι όλα αυτά, στις 10 ακριβώς, το βράδυ της Κυριακής!

Μετά από 1 ολόκληρο χρόνο ηχογραφήσεων και προβών, σε πλήρη σύνθεση και με εκλεκτούς καλεσμένους-έκπληξη, η Φάλαινα κάνει την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση, σε μία από τις αγαπημένες μουσικές σκηνές της Αθήνας, και σας προσκαλεί να ζήσετε μαζί της μια εκρηκτική υποβρύχια μουσική εμπειρία.

Εσείς θα μπορείτε να λάβατε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει για 2 διπλές προσκλήσεις αν απαντήσετε σωστά στην ερώτηση:

Σε ποια ταινία επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 80, το τραγούδι των Φαλαινών είναι το μόνο που μπορεί να σώσει τη Γη και την ανθρωπότητα από βέβαιη καταστροφή;

Στείλτε τη σωστή απάντηση στο contest@mixgrill.gr με τίτλο ΜΦΤ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι το μεσημέρι (1:00) της Παρασκευής 8/10.
Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail. Καλή επιτυχία!

Μητέρα Φάλαινα Τυφλή

Διαβάστε ακόμα