Μονομαχίες Οκτώβρη: Τα δώρα

Από την Παρασκευή έχει ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα για το on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες". Περισσότερα δώρα από κάθε άλλο Πρωτάθλημα και κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι, για να γίνει πιο γρήγορο και ενδιαφέρον.
Διαβάστηκε φορες
Από την Παρασκευή έχει ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα για το on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες". Περισσότερα δώρα από κάθε άλλο Πρωτάθλημα και κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι, για να γίνει πιο γρήγορο και ενδιαφέρον. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα:

Αρχικά, κάναμε κάποιες τροποποιήσεις στους κανόνες του παιχνιδιού:

- Οι γύροι της κάθε Μονομαχίας μειώνονται από 10 σε 8, ώστε το κάθε παιχνίδι να διαρκεί περίπου 3 λεπτά.
- Οι χρόνοι αναμονής σε κάθε βήμα έχουν μειωθεί σε κάποιες περιπτώσεις στο μισό. Στόχος μας είναι να γίνει ακόμη πιο γρήγορο το παιχνίδι.
- Το Bonus που θα πάρει ο νικητής της κάθε Μονομαχίας αυξάνεται από 10 σε 16 πόντους (2 πόντοι για κάθε παιχνίδι).
- Οι νικητές των "Μεγάλων δώρων" δε συμμετέχουν στα "Μεγάλα δώρα" του Πρωταθλήματος του επόμενου μήνα. Μεγάλο δώρο για το Πρωτάθλημα του Σεπτέμβρη ήταν η Wii κονσόλα. Έτσι, θα δίνεται η δυνατότητα σε διαφορετικούς παίκτες να κερδίζουν τα "μεγάλα δώρα" μας. Βέβαια, εννοείται ότι ο νικητής ενός μεγάλου δώρου μπορεί να παίξει για τα υπόλοιπα δώρα στο επόμενο Πρωτάθλημα.

Ποια θα είναι όμως τα δώρα του Πρωταθλήματος του Οκτώβρη;

Το "Μεγάλο Δώρο" θα μας επιτρέψετε να σας το αποκαλύψουμε σε λίγες ημέρες, όταν οριστικοποιηθεί. Σύντομα θα ξέρετε...

Τα υπόλοιπα δώρα είναι τα εξής:

* Ένα πλήρες γεύμα και ένα μπουκάλι κρασί στο Bar-Restaurant-Cafe "Rockin' the Casbah" (Χαριλάου Τρικούπη 13, Αθήνα).

* Κάθε Δευτέρα παίζουμε για ένα μπουκάλι στο dunkel bar (Πανόρμου 117, Κτίριο 46). Ο νικητής μπορεί να πιεί το μπουκάλι στο dunkel οποιαδήποτε μέρα θέλει, εκτός Παρασκευής και Σαββάτου.

* Τα albums των AN ORANGE END: Lego, LOLEK: Alone, YOUR HAND IN MINE: Every night dreams, μια προσφορά της INNER EAR Records.

* Τα albums των MONIKA: Exit, ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ: Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει, VOYAGE LIMPID SOUND: The Voyage Limpid Sound are Happy, XAXAKES: Το βαλς των ελαφιών, μια προσφορά της ARCHANGEL Music.

* Κάθε Τρίτη ο Καλύτερος Μονομάχος για τη συγκεκριμένη μέρα, από τις 00:00 - 20:00 θα κερδίσει μια κόπια από τα παραπάνω albums των An Orange End, Lolek, Your Hand in Mine, μια προσφορά της INNER EAR Records.

* Κάθε Τετάρτη ο Καλύτερος Μονομάχος για τη συγκεκριμένη μέρα, από τις 00:00 - 20:00 θα κερδίσει μια κόπια από τα καινούργια albums των Voyage Limpid Sound, Monika, Xaxakes, Παύλο Παυλίδη, μια προσφορά της ARCHANGEL Music.

* Κάθε Παρασκευή ο Καλύτερος Μονομάχος για τη συγκεκριμένη μέρα, από τις 00:00 - 20:00 θα κερδίσει μια κόπια από το νέο album του SILLYBOY: Played, μια προσφορά της THE SOUND OF EVERYTHING.

Το Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 31/10. Δείτε πως παίζονται οι "Μονομαχίες" παρακάτω:Παίζουμε "Μονομαχίες" εδώ.

Διαβάστε ακόμα