Ο Sivert Hoyem στην Πάτρα στις 24/10

O frontman των Madrugada έρχεται στην Πάτρα για μια “προσελήνωση” με τραγούδια από το άλμπουμ του “Moon Landing” αλλά και επιτυχίες από την πορεία των Madrugada.
Διαβάστηκε φορες
Sivert HoyemΔελτίο Τύπου

Sivert Hoyem
24 Οκτωβρίου, Βοηθητικό Γήπεδο Μπάσκετ Απόλλωνα


Η Manifest by Mojo παρουσιάζει την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου τον Sivert Hoyem.

O frontman των Madrugada έρχεται στην Πάτρα για μια “προσελήνωση” με τραγούδια από το άλμπουμ του “Moon Landing” αλλά και επιτυχίες από την πορεία των Madrugada.

“Αυτό το άλμπουμ είναι μια νέα αρχή για μένα”, λέει ο Hoyem. “Νιώθω ότι έχω πολλά να αποδείξω στον εαυτό μου. Γι’ αυτό ήθελα ο τίτλος να λέει στον κόσμο κάτι για το τι να περιμένει από αυτή τη δουλειά.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος που έχει γνωρίσει τον Hoyem σαν τραγουδιστή των Madrugada έχει απαιτήσεις. Μετά από πέντε άλμπουμ και επιτυχίες όπως το “Shine”, “Strange Colour blue”,  “Majesty” καθώς και πολλές ακόμα, αυτό που μπορεί κανείς να περιμένει από τον Hoyem είναι το πως θα πάει τη μουσική του ένα βήμα πιο πέρα. Και δεν είναι δύσκολο για έναν τραγουδιστή που η φωνή του πραγματικά δίνει το στίγμα της σε όποιο κομμάτι κι αν τραγουδήσει.

Αυτή η σκοτεινή αλλά και τόσο οικεία φωνή του Hoyem κάνει τα live του μοναδικά καθώς σε παρασύρει στα πιο βαθιά θεμέλια της μουσικής. Εκεί όπου οι μελωδίες χτίζονται πάνω στο συναίσθημα. Χωρίς αυτό καμιά μελωδία δεν θα συγκινούσε, καμιά φωνή δεν θα μας άγγιζε τόσο πολύ.

Στις 24 Οκτωβρίου ο Sivert Hoyem θα είναι στο Βοηθητικό Γήπεδο Μπάσκετ του Απόλλωνα για ένα live με κομμάτια από το άλμπουμ του “Moon landing” (2009, Hektor Grammofon/Sonet) αλλά και μεγάλες επιτυχίες των Madrugada. Συνήθως η μουσική μας ταξιδεύει. Ακούγωντας τον Sivert Hoyem τo ταξίδι γίνεται πολύ προσωπική υπόθεση.

Opening Act: Playground Noise

Διοργάνωση Manifest by Mojo
Εισιτήρια προπωλούνται: Everest, Musical, Discover Παπασωτηρίου, Music Station, Upstairs Records, Ευοί Ευάν, Mojoradio

Κόστος:
Φοιτητικό – μαθητικό: 20 Ευρώ
Κανονικό –προπώληση: 25 Ευρώ
Κανονικό στο ταμείο: 30 Ευρώ


Διαβάστε ακόμα