λάνθιμος

Ο Γιώργος Λάνθιμος στην τηλεόραση!

Ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάζεται εκ νέου με τον Collin Farrell σε τηλεοπτική σειρά με έντονο πολιτικό περιεχόμενο. 
Διαβάστηκε φορες
Αφού έκανε το πέρασμα του από τα Oscars και σε λίγες ημέρες θα περάσει και από τις Κάννες, ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται τώρα να κάνει το ντεμπούτο του και στον τηλεοπτικό κόσμο της Αμερικής, ο οποίος ομολογουμένως ανθίζει τα τελευταία δέκα χρόνια, με δύο σειρές.

Συγκεκριμένα, κάποιους μήνες πριν, ο σκηνοθέτης υπέγραψε συμβόλαιο με το AMC ("Walking dead", "Breaking bad") για μια μαύρη κωμωδία υπό τον τίτλο "Οn Becoming a God in Central Florida" με πρωταγωνίστρια την Kristen Dunst, η οποία φαίνεται πως αγάπησε την τηλεόραση έπειτα από το πετυχημένο περσινό "Fargo".

Η τηλεοπτική καριέρα του Λάνθιμου ωστόσο δεν σταματά στο παραπάνω πρότζεκτ, καθώς πρόσφατα πέρασε μαζί με τον Colin Farrell τις πύλες του Amazon για λογαριασμό ενός νέου δράματος, το οποίο θα αφηγείται την υπόθεση Ιράν-Κόντρας και το στρατιωτικό σκάνδαλο που την ακολούθησε και έμελλε να σημαδέψει την προεδρεία Reagan κατά την δεκαετία του 1980. 

Στην τρίτη συνεργασία του με τον Έλληνα σκηνοθέτη, ο Farrell θα υποδυθεί τον Oliver North, τον στρατιωτικό ακόλουθο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, που είχε εισηγηθεί στην αμερικανική κυβέρνηση την πώληση όπλων προς το Ιράν με σκοπό την χρηματοδότηση των Κόντρας που μάχονταν το κομμουνιστικό καθεστώς της Νικαράγουας.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Enzio Mileti και Scott Wilson, ενώ ακόμα παραμένουν άγνωστα τόσο η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της όσο και ο τίτλος της σειράς. 
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα