Τρόμος στο Manchester μετά τη συναυλία της Ariana Grande

Τρόμος στο Manchester μετά τη συναυλία της Ariana Grande

22 νεκροί, 59 τραυματίες (προς το παρόν...), πολλά αγνοούμενα παιδάκια.
Διαβάστηκε φορες
Χθες βράδυ, η Ariana Grande εμφανίστηκε στο Manchester Arena, το μεγαλύτερο κλειστό συναυλιακό χώρο της Μεγάλης Βρετανίας και τον δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη με χωρητικότητα 21.000 θεατών. Η συναυλία έγινε στο πλαίσιο της Dangerous Woman Tour, η οποία ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 του Σεπτέμβρη. Θα γυρίσει όλο τον κόσμο η pop τραγουδίστρια από τη Florida των Η.Π.Α. και βέβαια θα γεμίσει όλους τους χώρους που θα εμφανιστεί.

Η επιρροή και αποδοχή της από τα νέα παιδιά είναι εμφανής σε κάθε εμφάνιση της. Έτσι, χθες βράδυ στη sold out συναυλία της στο Manchester Arena ήταν 21.000 νέα παιδιά. Μιλάμε για έφηβους κατά κύριο λόγο...

Ώρα Αγγλίας: 22:35

Η συναυλία της Grande είχε τελειώσει και ο κόσμος έφευγε σιγά, σιγά από την έξοδο του Manchester Arena. Στο φουαγιέ, καθώς κάποια παιδιά αγόραζαν δίσκους ή μπλουζάκια της αγαπημένης τους τραγουδίστριας, μια βόμβα που περιείχε καρφιά και βίδες έσκασε!

22 νεκροί
59 τραυματίες
Πολλά αγνοούμενα παιδάκια. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που προωθείται από χιλιάδες χρήστες του Twitter. Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και το hastag #ManchesterMissing.

#ManchesterMissing

Η Ariana Grande είναι σοκαρισμένη και θα σταματήσει (προς το παρόν) την παγκόσμια περιοδεία της (στις 25 του μήνα θα εμφανιζόταν στο Λονδίνο).


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα