Ο Ιάπωνας DJ Krush στην Πάτρα!

Η Manifest by mojo υπερήφανα παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης Ιάπωνα D.J. και παραγωγό Hideaki Ishi a.k.a DJKrush, για πρώτη φορά στην Πάτρα στις 21 Οκτωβρίου !

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο τύπου

Η Manifest by Mojo υπερήφανα παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης Ιάπωνα D.J. και παραγωγό Hideaki Ishi a.k.a DJKrush, για πρωτη φορα στην Πατρα στις 21 Οκτωβρίου!

Ο DJ Krush ξεκίνησε στις αρχές των 80’s, αφού πρώτα αποχώρησε από τη ιαπωνική μαφία και συγκεκριμένα τη Yakuza (!). Το έναυσμα δόθηκε μετά την παρακολούθηση της πρώτης Hip-Hop ταινίας, Wild Style.

Αυτό ήταν αρκετό ώστε ο Hideaki Ishi να “μετατραπεί” σε DJ Krush. Το ύφος του σκοτεινό και ambient, πειραματικά beats και instrumental συνθέσεις…όλα αυτά να μεταφράζονται σε Trip-Hop.

O ίδιος δεν θέλει να χαρακτηρίζει τη μουσική του και κρατάει αποστάσεις, εκτιμάει όλα τα μουσικά είδη και συχνά περιλαμβάνει διάφορα πρωτοποριακά loops.

Πρωτοπόρος του Hip-Hop, όχι μόνο στην Ιαπωνία αλλά γενικά, ήταν η απάντηση στις αρχές των 90’s στην κυριαρχία της Αμερικανικής Rap σκηνής. Πλέον θεωρείται από τους σπουδαιότερους στο είδος του και έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, δεν είναι τυχαία τα συνεχόμενα sold-out world tours του.

21 Οκτωβρίου
Μέγαρο Γαλανόπουλου  (Παλαιών Πατρών Γερμανού 4-16 Πάτρα)

warm up Παναγιώτης Σιαμπάνης
Doors open @ 22.00

Είσοδος: 15 euro
Προπώληση εισητηρίων: 10 euro - στα γραφεία του Mojo Radio (Κορίνθου 211, 2ος όροφος)

DJ Krush Official Site

Mojo Radio 107.7

Διαβάστε ακόμα