τα φρούτα του δάσους

Τα φρούτα του δάσους - Σπίθα | Νέο τραγούδι

Το τέταρτο κατά σειρά digital single του συγκροτήματος, σε στίχους και μουσική του Πόλυ Ζουκ. 
Διαβάστηκε φορες
Καλό μήνα με νέα κυκλοφορία!

Τα φρούτα του δάσους επιστρέφουν με τη "Σπίθα''!

Το τέταρτο κατά σειρά digital single του συγκροτήματος, σε στίχους και μουσική του Πόλυ Ζουκ. Στοχεύοντας και πάλι στην ατμόσφαιρα, τα Φρούτα του δάσους μελωδικά όσο ποτέ, δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα πάνω στο ηχόχρωμα τους.

Με αυτό ολοκληρώνουν το ΕP τους ''Όσα ακόμα έχουν σφυγμό'' που θα κυκλοφορήσει με ανεξάρτητη παραγωγή, μέσα στον Σεπτέμβρη σε ψηφιακή μορφή.

τα φρούτα του δάσους

Με τα λόγια αυτά, το ελληνόφωνο συγκρότημα Τα φρούτα του δάσους επέλεξαν να παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι. Η "Σπίθα" φέρει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μπάντας, δηλαδή τη μελωδικότητα, την αισθαντικότητα και μια πρωτόγνωρη ευαισθησία που συμβαδίζει με τον όμορφο ρυθμό των τραγουδιών της.

Με τη "Σπίθα" να αποτελεί το 4ο και τελευταίο digital single, μετά από τα εξίσου ατμοσφαιρικά "Μικρές προσδοκίες", "Στο τέλμα", "Το τραγούδι του αστροναύτη", δημιουργούν μια ολοκληρωμένη δουλειά. Όλα τα τραγούδια έχουν την υπογραφή του Πόλυ Ζουκ στους στίχους και τη μουσική, που πάντα κινούνται σε ταξιδιάρικη διάθεση.

Το EP θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα ονομάζεται "Όσα έχουν ακόμα σφυγμό", τίτλος που ταιριάζει απόλυτα μιας και κάθε τραγούδι του συγκροτήματος χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, έμπνευση, ομορφιά και αποτελεί τον μουσικό σφυγμό μιας καθημερινότητας που τείνει να μας καταστέλλει.

Ακούστε το εδώ: 

Διαβάστε ακόμα