Ο Απόστολος Ρίζος για 3 ακόμα εμφανίσεις στο Κοο Κοο

Απόψε και για 2 ακόμα Πέμπτες θα είναι ο Απόστολος Ρίζος στο "Koo Koo", στο Γκάζι.

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου


Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ
ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΠΕΜΠΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΟ-ΚΟΟ!
21/10, 4/11 & 11/11

Ο Απόστολος Ρίζος, συνεχίζει τις φθινοπωρινές του μουσικές περιπλανήσεις στο Γκάζι, ανανεώνοντας τις εμφανίσεις του στο Koo-Koo live music bar (Ιάκχου 17, Γκάζι) για άλλες 3 συναυλιακές βραδιές, γεμάτες ρυθμό και συναίσθημα!
Τρεις Πέμπτες, με αρχή στις 21 Οκτωβρίου, και εν συνεχεία στις 4 και 11 Νοεμβρίου, θα φιλοξενήσουν τον Απόστολο Ρίζο σε έναν από τους πιο καλοστημένους συναυλιακούς χώρους της πόλης.

Με παρέα μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών, ο Απόστολος Ρίζος μας παίρνει συνταξιδιώτες, για να συν-βιώσουμε την ιστορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;”.

Το χρονικό της σχέσης δυο ανθρώπων που εκτυλίσσεται σαν ταινία. Κάθε τραγούδι και μια σκηνή. Απ’το πρώτο βλέμμα, την επιθυμία και τη διεκδίκηση, μέχρι το φόβο και την απουσία, την αλήθεια και το ψέμα, την προδοσία, το άλλοθι και την ενοχή. Σημεία στο χρόνο, που καθώς περνάει, μαζεύει θησαυρούς από τις μυστικές μας διαδρομές και μας τους επιστρέφει σε μια groovy ατμόσφαιρα ονείρου και παραζάλης.

Σαν ταινία, κάθε τραγούδι και μια σκηνή και η μουσική παράσταση. Στις σκηνές της ιστορίας και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις δισκογραφικές συνεργασίες του Απόστολου Ρίζου με το Νίκο Ζούδιαρη ''Ένας κύκνος κλαίει'' και ''Φυσαλίδα'', αλλά και διασκευές αγαπημένων Ελλήνων και ξένων συνθετών του τραγουδοποιού. (Μάνου Χατζιδάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Παύλου Παυλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Γιώργου Ζήκα, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Παπαδημητρίου,Νίκου Κηπουργού, Tim Buckley, κ.ά).

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης : βιμπράφωνο
Θοδωρής Μακαρούνης: τύμπανα
Nikos Tattoo: μπάσο
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα

info
Ο Απόστολος Ρίζος στο "Koo Koo"
Πέμπτες 21/10, 4/11 και 11/11
Ώρα έναρξης: 23.00
Τιμή εισόδου: 14 ευρώ (με ποτό)
Koo Koo Live Music Bar: Ιάκχου 17, Γκάζι-Αθήνα
Επικοινωνία: 210 3450930, www.kookoo.gr
Πρόσβαση: Στ. Μετρό "Κεραμεικός"

Το νέο album του Απόστολου Ρίζου, «Τι είδες που δεν είδα εγώ;» κυκλοφορεί από τη Lyra.
www.apostolosrizos.gr
http://www.myspace.com/apostolosrizosΔιαβάστε ακόμα