Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας @ Φάληρο

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας επιστρέφουν στην Αθήνα για μία συναυλία-αναδρομή της πορείας τους, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο TAE KWON DO του Φαλήρου.

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

ΧΑΡΗΣ & ΠΑΝΟΣΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ

 
2010 BEST OF TOUR
 
10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 – ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟΥ, TAE KWON DO, ΑΘΗΝΑ
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται
 
Το φθινόπωρο ξαναφέρνει τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα στην Αθήνα για μία συναυλία – αναδρομή όλης της καριέρας τους με συνοδοιπόρους μία εκλεκτή ομάδα μουσικών.
Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, μετά τη μεγάλη επιτυχία των ανοιξιάτικων συναυλιών τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και της καλοκαιρινής περιοδείας τους σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας, επιστρέφουν στην Αθήνα για μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση.
Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα βρίσκονται στο Tae Kwon Do (Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου).
 
Με γνώμονα όπως πάντα το συναίσθημα και το καλό τραγούδι οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας θα μας αγκαλιάσουν με τις αισθαντικές φωνές τους και θα μας ταξιδέψουν με τις αγαπημένες μας μελωδίες σε μέρη, που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας οδηγούν...
 
Νύχτωσε Νύχτα… Μια Βραδιά Στο Λούκι… Της αγάπης μαχαιριά… Φάνης…. Ανόητες Αγάπες…. Ρίτα Ριτάκι… Μη Γυρίσεις… είναι μερικά από τα τραγούδια, που περιμένουμε να μας ξυπνήσουν συναισθήματα ζεστά, αληθινά, αυθεντικά, ουσιαστικά!
 
Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις. Βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ’80, γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της. Από τα «Ζεστά Ποτά» του 1985 έως το τελευταίο live album τους που κυκλοφόρησε είκοσι χρόνια αργότερα, το 2001 και το «Στους ελαιώνες της αγάπης» που κυκλοφόρησε το 2002, η πορεία των αδελφών Κατσιμίχα ήταν πάντα συνεπής. Γι’ αυτό και το ελληνικό κοινό τους ακολούθησε και τους ακολουθεί με συγκινητική αφοσίωση ακόμα και μετά την απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους.
 
...Μετά από δέκα χρόνια, φαίνεται ότι «τίποτα δεν έχει αλλάξει» και οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας θα συνεχίσουν να φωτίζουν τις καρδίες μας!
 
Σάββατο 30 Οκτωβρίου – Tae Kwon Do (Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
 
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται.
 
Τo εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 20 €
 
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
 
Ticket House

Αθήνα, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ: 210 3608366

ΙΑΝΟΣ

Αθήνα, Σταδίου 24, Τηλ: 210 3217917

OnlineSales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr
 
Μία παραγωγή του Νίκου Λώρη
Οργάνωση Παραγωγής: DidiMusicSA
Διοργάνωση: BigStarPromotion
 
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 20:00

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑ 22:30


Διαβάστε ακόμα