Primavera Sound 2011

John Cale, Flaming Lips, Fleet Foxes κ.α. στο Primavera 2011

Μετά την πολύ ευχάριστη είδηση της επανένωσης των Pulp και της πρώτης εμφάνισης τους στο Primavera 2011, το Φεστιβάλ προσθέτει συνέχεια πολλά και αξιόλογα ονόματα στη σύνθεση του.
Διαβάστηκε φορες

Primavera Sound 2011

Μετά την πολύ ευχάριστη είδηση της επανένωσης των Pulp και της πρώτης εμφάνισης τους ξανά με την αρχική τους σύνθεση στο Primavera Sound 2011 (26 - 28 Μαϊου 2011), το Φεστιβάλ προσθέτει συνέχεια πολλά και αξιόλογα ονόματα στη σύνθεση του.

Ο John Cale (πρώην μέλος των Velvet Underground) θα εμφανιστεί με την μπάντα του, όπως και οι Animal Collective με το καλύτερο album για το 2009 (σύμφωνα με πολλά περιοδικά και sites) "Merriweather Post Pavilion". Ακόμη, οι National είναι αρκετά στα πάνω τους με το "High Violet" και θα βρίσκονται στο Primavera, όπως και οι Fleet Foxes, από τους οποίους αναμένουμε να παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο στο Festival.

Μαζί με τους παραπάνω, δύο μεγάλες μπάντες από τη Γλασκώβη: οι Belle & Sebastian και οι Mogwai, αλλά και οι φοβεροί και τρομεροί Flaming Lips και οι μελωδικοί Mercury Rev.

Αυτά είναι ονόματα κυρίες και κύριοι.

- Και οι Pulp που έχουν στις αποσκευές τους μια σειρά από γνωστά τραγούδια για το ευρύ κοινό.
- Και οι φρέσκοι Animal Collective, Fleet Foxes, The National
- Και μεγάλα συγκροτήματα που μπορεί να μην έχουν τα πολύ γνωστά singles, αλλά έχουν κυκλοφορήσει πολύ δυνατά albums, δηλαδή οι Flaming Lips, Belle & Sebastian, Mogwai.
- Και το ένδοξο παρελθόν στην αξία του John Cale.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια κοστίζουν 145€ (+ booking fee) για όλες τις ημέρες του Primavera Sound 2011. 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Αν κλείσετε τα εισιτήρια σας αυτή τη στιγμή, το κόστος για αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή (Αθήνα - Βαρκελώνη) κυμαίνεται από 142 - 160 Ευρώ. Αν σκεφτείτε ότι για να πας στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα μπορεί να πληρώσεις 170 Ευρώ καταλαβαίνετε πόσο φθηνό είναι το συγκεκριμένο πακέτο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα αεροπορικά εισιτήρια εδώ.

Primavera Sound 2011 Site



Διαβάστε ακόμα