Τα καλούδια της ώρας - 0905

Μπες στο επίσημο site των GAD και αφού δείς το video της επιτυχίας τους "The End of the Road", άκουσε μια λίστα με κομμάτια τους και αν θες κατέβασε εδώ ένα από αυτά (Leslie - Astralon remix). Τέλος, σύμφωνα με το StereoWorld μπορείς να κατεβάσεις άλλο ένα τραγούδια τους από το ντεμπούτο album του συγκροτήματος "System May Fall" εδώ. Περισσότερα θα δεις και θα ακούσεις σήμερα το βράδυ στο Gagarin στη "Night Shift" εμφάνιση τους.

 

Διαβάστηκε φορες
 
 
(01) Μπες στο επίσημο site των GAD και αφού δείς το video της επιτυχίας τους "The End of the Road", άκουσε μια λίστα με κομμάτια τους και αν θες κατέβασε εδώ ένα από αυτά (Leslie - Astralon remix). Τέλος, σύμφωνα με το StereoWorld μπορείς να κατεβάσεις άλλο ένα τραγούδια τους από το ντεμπούτο album του συγκροτήματος "System May Fall" εδώ. Περισσότερα θα δεις και θα ακούσεις σήμερα το βράδυ στο Gagarin στη "Night Shift" εμφάνιση τους.
 
(02) Εκτός από τους GAD, σήμερα το βράδυ θα ξεκινήσεις τη βραδιά σου με τις γλυκιές και συνάμα δυναμικές μελωδίες των Transistor. Αν θες να προετοιμαστείς, μπορείς σύμφωνα με το SteroWorld να κατεβάσεις το εξαιρετικό κομμάτι τους "Living", το οποίο το πρωτοακούσαμε πριν χρόνια σε Συλλογή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου (ο παραγωγός τους) και μπήκε βέβαια στο περσινό ντεμπούτο τους. Κατέβασε το εδώ.
 
(03) Έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία με το ντεμπούτο album της "Allright, Still" το 2006 σε ηλικία μόλις 20 χρονών. Στις 9 Φεβρουαρίου, η Lily Allen κυκλοφορεί το "It's not me, it's you", το οποίο ήδη έχει πάρει αρκετά καλές κριτικές από μουσικά περιοδικά κι όχι μόνο (The Observer 5/5, NME 8/10, The Times 4/10, Spin 3,5/10). Άκουσε ολόκληρο το δίσκο στη MySpace σελίδα της Lily Allen.
 
(04) Μπές στο επίσημο νέο site του Morrissey και δες εδώ μια πρόσφατη συνέντευξη του.
 
(05) Μπες στη MySpace σελίδα των Telepathe (της καινούργιας εμμονής του νέου μας συντάτη Ody) και άκουσε κομμάτια από το ντεμπούτο album τους "Dance Mother", το οποίο έχει κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε φυσική μορφή θα βρίσκεται στα δισκάδικα στις 14 του Απρίλη. Προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί σε λίγες ημέρες θα σε εξετάσει ο Ody για αυτό... Άκουσε τους εδώ.
 
(06) Το συγκρότημα της Sugahspank! "Sugah Galore" κυκλοφόρησε στις 27 Δεκεμβρίου του 2008 το ντεμπούτο album του "Spacecakes". Ιδιαίτερα παραγωγική φέτος λοιπόν η Sugahspank! Μπες στη MySpace σελίδα του συγκροτήματος και άκουσε 4 τραγούδια από το album. Άκουσε τα εδώ.
 
(07) Οι Βρετανοί Broken Records υπέγραψαν όπως αναμενόταν συμβόλαιο με την ανεξάρτητη Εταιρεία 4AD (με τη μεγάλη ιστορία πίσω της) και έχουν αρίσει τις ηχογραφήσεις για το νέο τους album. Μπες στην επίσημη σελίδα τους και αφού ακούσεις το single τους "Lies", δες και τα videos που έχει ανεβάσει το συγκρότημα με κομμάτια του. Δες και άκουσε εδώ.
 
(08) Σε 3,5 μήνες το όνειρο πολλών φίλων των AC/DC στην Ελλάδα θα γίνει πραγματικότητα. Προετοιμάσου βλέποντας το παρακάτω video από διάφορες ζωντανές εμφανίσεις τους.
 
AC/DC Live
Διαβάστε ακόμα