Chania Rock Festival 2019: Τα πρώτα ονόματα

Τι και αν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Το Chania Rock Festival με τις ανακοινώσεις του, από τώρα μας φέρνει ένα άρωμα «δυνατού» καλοκαιριού.
Διαβάστηκε φορες
Το καθιερωμένο πλέον Chania Rock Festival διανύει ήδη την δεύτερη δεκαετία της ζωής του και πλέον αποτελεί ένα από το πολύ σημαντικά καλοκαιρινά φεστιβάλ την νότιας Ευρώπης.

Από εκεί έχουν περάσει πολύ μεγάλα ονόματα του σκληρού ήχου όπως οι : Blind Guardian (GER), Kreator (GER), Therapy? (IRL), Phil Campbell And The Bastard Sons (UK), W.A.S.P (USA), Warlord (USA), Sabaton (SWE), Soulfly (BRA), Paradise Lost (UK), D-A-D (DEN), U.D.O (GER), Anathema (UK), Tyketto (USA), Destruction (GER), Blaze Bailey (GB), Warrel Dane (U.S.A.), Grave Digger (GER), Cutting Crew (GB), Praying Mantis (GB), Bonfire (GER), Mystic Prophecy (GER), Οrange Goblin (UK), Crucified Barbara (SWE), Crazy Lixx (SWE), Wotan (ITA), Pilgrim (RUS), Sailing To Nowhere (ITA), Eversin (ITA)] αλλά κι εγχώρια σχήματα/καλλιτέχνες όπως :Gus G, Γιάννης Αγγελάκας, Ψαραντώνης, Last Drive, Spitfire, Rotting Christ, Septicflesh, Inner Wish, Deviser, Poem, Diviner, Universe 217, Planet Of Zeus, Nightstalker, Ανώριμοι, Lucky Funeral, Villagers Of Ioannina City (V.I.C.), Battleroar, Exarsis, Chronosphere, SL Theory, Doomocracy, Core The Band, 1000Dead, Skandal, Upon Revival, Hemingways και άλλοι.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες φίλοι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το φεστιβάλ αφού μπορεί να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους για τις συναυλίες και τον σκληρό ήχο με διακοπές σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Χώρας μας.

Ηδή το Chania Rock Festival 2019 είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στον Προμαχώνα San Salvatore της πόλης των Χανίων την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019.

Οι διοργανωτές μας ανακοινώσεων ήδη τους δύο Headliners.

Προκειται για την φοβερή Tarja Turunen , γνωστή μέσα από το κορυφαίο symphonic metal συγκρότημα όλων των εποχών, τους NIGHTWISH,
και για ένα σχήμα που η επαναφορά τους στα συναυλιακά δρώμενα έχει χαροποιήσει πολύ τους οπαδούς και τους Demons & Wizards, μια μουσική συνεργασία του Hansi Kursch, τραγουδιστή των Γερμανών, Blind Guardian και του Jon Schaffer, των Αμερικάνων Iced Earth.


Στο δελτίο τύπου μας λένε ότι:

«Το πρώτο όνομα που έχουμε την τιμή να ανακοινώνουμε, για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα που έχουν παρουσιαστεί στην ιστορία του φεστιβάλ. Μία πραγματική ντίβα της rock μουσικής, με λαμπρή καριέρα, που τραγουδά με την ίδια άνεση heavy metal και όπερα. Η Tarja, μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες στη rock μουσική, έρχεται να ξεσηκώσει τα Χανιά και να μας καθηλώσει με τη μαγική της φωνή».

«Με τεράστια υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως στο Chania Rock Festival, το Σάββατο 6 Ιουλίου, οι Demons & Wizards θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη χώρα μας σε αποκλειστική εμφάνιση για το 2019!»


Όπως είναι φυσικό αναμένουμε με αγωνία και τις επόμενες ανακοινώσεις του αγαπημένου μας πλέον Chania Rock Festival για τα υπόλοιπα ονόματα που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας απογοητεύσουν για κανένα λόγο.

Τι και αν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Το Chania Rock Festival με τις ανακοινώσεις του, από τώρα μας φέρνει ένα άρωμα «δυνατού» καλοκαιριού.
Το σίγουρο είναι ότι και φέτος θα ζήσουμε ένα εκρηκτικό και άκρως έντονο καλοκαίρι.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
5,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα