Ευανθία Ρεμπούτσικα 28,29/1 στο Παλλάς

Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων &του μεγάλου ενδιαφέροντος, προστίθεται μία ακόμα παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα «Αθήνα- Κωνσταντινούπολη» το Σάββατο 29/01 στο Παλλάς.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου
ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ


«Αθήνα-Κωνσταντινούπολη»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΤΡΑΓΟΥΔΑ Η DILEK KOTS

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΤΡΑΓΟΥΔΑ Ο  CIHAN  OKAN

ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ ΣΤΙΣ 21.00

Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων και του μεγάλου ενδιαφέροντος από το κοινό, προστίθεται μία ακόμα παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα «Αθήνα- Κωνσταντινούπολη» το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 στο Παλλάς στις 21.00.

Σε μαγικό ταξίδι με προορισμό την Πόλη και τις συγκινήσεις που ξυπνά, μας καλεί η Ευανθία στις αρχές του νέου χρόνου. Από την Αθήνα, θα αφήσει τις νότες της να ταξιδέψουν στην Κωσταντινούπολη, να διασχίσουν τη γέφυρα του Γαλατά, να ζωγραφίσουν το σούρουπο με φόντο τους μιναρέδες, να αγκαλιάσουν τα όνειρά μας και να σβήσουν στο αγέρι του Βοσπόρου.

Με το βιολί της και την αγάπη της για την Πόλη, θα θυμηθεί μαζί μας τις μυρωδιές, τα χρώματα και τις γεύσεις που την οδήγησαν στην Πολίτικη κουζίνα. Θα παίξει τις μουσικές που έντυσαν τις τουρκικές ταινίες “Babam ve Oglum” και  “Ulak”, που βραβεύτηκαν.
“Με αυτές τις συναυλίες θέλω  να αισθανθώ τους ακροατές να έρχονται κοντά μου, να μου χαϊδεύουν τον ώμο, όπως κάνει στις συναυλίες το βιολί μου. Και να ταξιδέψουμε μαζί για την αγαπημένη μου Κωνσταντινούπολη...να ξεχαστούμε”.

Μελωδίες που δεν έχουν σύνορα και ανήκουν σε όσους έχουν ανοιχτά αυτιά και ψυχή για να τις ακούσουν, θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του Παλλάς.

Μαζί με τους μουσικούς Αντρέα Συμβουλόπουλο στο πιάνο, Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι, Σωκράτη Συνόπουλο στην πολίτικη λύρα,  Παντελή Στόικο στο καβάλ, Πλούταρχο Ρεμπούτσικα στο τσέλο, Fergus Curry στο κόντρα-μπάσο, Νίκο Παπαβρανούση στα τύμπανα, τη Dilek Kots και τον Cihan Okan στο τραγούδι στις 28 και στις 29 Ιανουαρίου αντίστοιχα.

H Ευανθία θα παίξει επίσης ορχηστρικά από «Το Αστέρι κι η Ευχή»,  «Μικρές Ιστορίες» και «Μεγάλοι Έλληνες». Τον ήχο επιμελείται ο Νίκος Βεκίρης και τα φώτα ο Τάκης Ζερβουλάκος.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  30, 40, 50, 60 €
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100
Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων:
Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 – 20.00  και τις Κυριακές 12.00-20.00

Με πιστωτική κάρτα : 210 81 0 81 81

Κρατήσεις μέσω Internet :  www.ellthea.gr    
Στα public
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στην Τράπεζα Πειραιώς με την υπηρεσία easy ticketing σε επιλεγμένα καταστήματα.

Διαβάστε ακόμα