Στις 19 Απριλίου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του Panda Bear

Ο Panda Bear, μέλος των Animal Collective, ανακοίνωσε ότι στις 19 Απριλίου θα κυκλοφορήσει ο νέος του δίσκος με τίτλο "Tomboy".
Διαβάστηκε φορες
Panda Bear, μέλος των Animal Collective, ανακοίνωσε ότι στις 19 Απριλίου θα κυκλοφορήσει ο νέος του δίσκος με τίτλο "Tomboy". Ο Noah Lennox, πραγματικό όνομα του Panda Bear,  δήλωσε στην Wall Street Journal ότι ολοκλήρωσε την ηχογράφηση της νέας του δουλειάς μετά από 3 χρόνια και τώρα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της μίξης. Ο προηγούμενος δίσκος του, "Person Pitch", είχε αποσπάσει καλές κριτικές και μάλιστα συμπεριλήφθηκε σε αρκετές λίστες με τους καλύτερους δίσκους της προηγούμενης δεκαετίας.

Παράλληλα, o Noah αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στις ΗΠΑ και εκεί θα συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη των Animal Collective για να ξεκινήσουν να γράφουν τραγούδια για νέο δίσκο μετά το καταπληκτικό "Merriweather Post Pavillion"!!!

Να σας  θυμίσω βέβαια ότι οι Animal Collective θα εμφανιστούν στο Primavera Festival στην Βαρκελώνη τον προσεχή Μάϊο και ότι εσείς έχετε την ευκαιρία μέσω των Μονομαχιών να κερδίσετε 2 εισιτήρια για να παρακολουθήσετε τον Noah και την παρέα του από κοντά.

Ακολουθεί ένα βίντεο για το νέο τραγούδι "Atiba Song" από το "Tomboy".

Διαβάστε ακόμα