Ακυρωνεται η Συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα

Ο leader του γκρουπ Σάκης Τόλης με ανακοίνωση του πριν λίγα λεπτά αναφέρει ότι χάθηκε η μάχη αλλά όχι ο πόλεμος για την ελευθερία του λόγου και της καλλιτεχνικής έκφρασης.
Διαβάστηκε φορες
Ακυρώθηκε τελικά η περιβόητη συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα. Ο leader του γκρουπ Σάκης Τόλης με ανακοίνωση του πριν λίγα λεπτά αναφέρει ότι χάθηκε η μάχη αλλά όχι ο πόλεμος για την ελευθερία του λόγου και της καλλιτεχνικής έκφρασης.

Με μεγάλη θλίψη αλλά και μεγάλη οργή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας ότι η προγραμματισμένη για σήμερα -15 Μαρτίου- συναυλία στην Πάτρα δυστυχώς ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί! Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε ότι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός που στα μάτια τους ήταν ακραίο. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενος και όχι μόνο «κυρίους» οτι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη άλλα όχι ο πόλεμος. Η ελευθεριά του λογού και της σκέψης είναι ένα δικαίωμα το οποίο σαν μπάντα μαχόμαστε και υποστηρίζουμε εμπράκτως για περισσότερο από 30 χρονιά σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου με οποιοδήποτε κόστος και έχουμε σκοπό να το κάνουμε μέχρι τέλους οπότε σύντομα ανακοινώνουμε νέα ημερομηνία στην Πάτρα στον ίδιο χώρο και να είστε σίγουροι ότι αυτήν την φορά θα γίνει ...NON SERVIAM!
SAKIS εκ μέρους των ROTTING CHRIST

Υ.Γ.
1-Την συγγνώμη μας προς όλους τους φίλους της μπάντας για την οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία υπέστησαν αυτές τις μέρες.Εαν κάποιος απο αυτούς επιθυμεί μπορεί να εξαργυρώσει το εισιτήριο του στην διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την ανακοίνωση νέας ημερομηνίας

2-Τον σεβασμό μας σε όλους τους καλλιτέχνες και φυσικά στους Metal αδερφούς μας για την αλληλεγγύη και συμπαράσταση.Το θέμα είναι ολονών μας!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα