Billie Eilish

Tα 10 καλύτερα ξένα τραγούδια του Απριλίου 2019

Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν 20 ξένα τραγούδια των τελευταίων μηνών και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν την τελική δεκάδα.
Διαβάστηκε φορες
Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν 20 ξένα τραγούδια των τελευταίων μηνών και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν την τελική δεκάδα.

Αφού κλείσαμε την κασέτα με τα παραδοσιακά και τα νησιώτικα που κατέκλυσαν και το φετινό μας Πάσχα, στρωθήκαμε ξανά στη δουλεία για να ψηφίσουμε τα 10 καλύτερα ξένα κομμάτια του μήνα Απρίλη.

Μεγάλη μάχη στην πρώτη θέση, με την Billie Eilish, σαν άλλος Αμερικανός δρομέας να κάνει βουτιά στην γραμμή τερματισμού και να παίρνει το χρυσό, με το "Bad Guy". H 17χρονη αποτελεί εδώ και μήνες το next big thing της Αμερικής και με το ιδιαίτερο, cringy ύφος της έχει κερδίσει την ευρεία αποδοχή του κοινού των HΠΑ και όχι μόνο.

Η δεύτερη θέση ανήκει στους «πατέρες» της Big Beat, The Chemical Brothers, που με το "We 've Got To Try", μας θύμισαν πως απέκτησαν αυτό το προσωνύμιο. Τα μετάλλια κλείνουν οι Tame Impala, με το "Borderline", που κινήθηκαν σε γνωστά μονοπάτια και δεν απογοήτευσαν.

Στην λίστα δεν λείπουν δυναμικές επιστροφές. Με τους Ride, Rammstein και Gang Of Four να είναι οι πιο ηχηρές.

Τα ξένα τραγούδια του Απριλίου 2019:

1. Billie Eilish - Bad Guy
2. The Chemical Brothers - We 've Got To Try
3. Tame Impala - Borderline
4. Ride - Future Love
5. GRAND MAGUS - Brother Of The Storm
6. Apparat - Heroist
7. Gang Of Four - Change The Locks
8. Rammstein - Radio
9. P. J. Harvey - The Moth (ft. Lily James)
10. Vampire Weekend - This Life



Ακούστε στο Spotify όλο το Top 10:


Διαβάστε ακόμα