Έντονα παράπονα για την προπώληση της 2ης μέρας των Florence + the Machine στο Ηρώδειο

Η Florence έρχεται στην Αθήνα!

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες. Η Florence έρχεται στην Ελλάδα σε λίγους μήνες!
Διαβάστηκε φορες
Τον Νοέμβριο του 2018 ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής του Pepper 96,6, Γιώργος Μουχταρίδης, είχε κάνει μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ξεσηκώνοντας το ελληνικό μουσικόφιλο και συναυλιακό κοινό.

Συγκεκριμένα, είχε ανεβάσει το τραγούδι "Hunger" των Florence + The Machine από τον τελευταίο δίσκο τους με τίτλο "High as Hope" και είχε γράψει χαρακτηριστικά: "Your Hunger for Florence is about to be satisfied ...!! 2019 July /August...prepare yourself!! Κρατηθείτε!!!".

Με την ανάρτησή του είχε, στην ουσία, ανεπίσημα προαναγγείλει την έλευση της αεικίνητης κοκκινομάλλας που μαγεύει με τη φωνή της, Florence Welch, και όλοι "παραμιλούσαν", αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση για την επίσκεψή της στην Ελλάδα και περαιτέρω πληροφορίες.

Να που, τελικά, η πολυπόθητη επιβεβαίωση της αναγγελίας ήρθε από τον Γιώργο Μουχταρίδη αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοινώνοντας με μια νέα του ανάρτηση στο facebook, πως η Florence θα έρθει στην Ελλάδα και, ειδικότερα, στην Αθήνα στο Ηρώδειο, στις 19 Σεπτεμβρίου!

Περισσότερες πληροφορίες θα πει στην εκπομπή του την Πέμπτη το πρωί, 10 - 12, στον Pepper 96,6.

Όπως έγραψε:

"The wait is OVER!!
Η κορυφαία και πιό ισχυρή γυναικεία παρουσία της τελευταίες δεκαετίας, μια σπουδαία και μεγάλη περσόνα του σήμερα, Η Florence στην Αθήνα !!
Σεπτέμβριο, Στο Ηρώδειο!!
Λεπτομέρειες αύριο στον Pepper 10 me 12 το πρωί!!
Οπως το είχαμε πεί!"

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Florence Welch επισκέπτεται την Ελλάδα με το συγκρότημά της, ωστόσο, την περιμένουμε πολλά χρόνια να επιστρέψει! Οι Florence + The Machine είχαν εμφανιστεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων το 2009, στο πλαίσιο του Synch Festival (και φυσικά το MixGrill ήταν εκεί - διαβάστε εδώ).

Φαίνεται πως μια δεκαετία μετά η Florence και η Machine της θα επιστρέψουν και θα ικανοποιήσουν την «πείνα» των μουσικόφιλων της Ελλάδας. Η χαρά είναι μεγάλη και ανυπομονούμε!

Διαβάστε ακόμα