flaming_lips_all_for_the_life

Tα 10 καλύτερα ξένα τραγούδια του Μαΐου 2019

Αυτή τη φορά οι συντάκτες του MixGrill κατέληξαν με σχετική ευκολία στα τραγούδια του μήνα.
Διαβάστηκε φορες
Φίλες και φίλοι πρέπει να ομολογήσουμε πως αυτή τη φορά οι συντάκτες του MixGrill κατέληξαν με σχετική ευκολία στα τραγούδια του μήνα. Οι Flaming Lips δηλαδή, που πήραν και την πρωτιά με το "All For The Life Of The City" , είχαν τη σύμφωνη ψήφο όλων των συμμετεχόντων.

Στη δεύτερη θέση οι - λίγο τζαζ, λίγο ηλεκτρονική μουσική λίγο αυτοσχεδιασμός - The Comet Is Coming είχαν αντίστοιχη υποστήριξη για το "Summon The Fire", ενώ στις ακόλουθες τρεις θέσεις βρέθηκαν καλλιτέχνες που έχουν απασχολήσει τον μουσικό τύπο με τις κυκλοφορίες τους το τελευταίο διάστημα. Έχουμε λοιπόν το rap "Earfquake" από τον Tyler, The Creator, το folk "Cattails" των Big Thief και το ελαφρύ punk "Roy's Tune" των Fontaines D.C. πού είδαμε και στο Release Festival πριν μερικές μέρες.

Η πεντάδα που ακολουθεί είναι ένα mix παλαιικού folk rock (Uffe Lorenzen - "Triprapport"), indie rock (Courtney Barnett - "Everybody Here Hates You") αλλά και πιο παραδοσιακού rock (The Black Keys- "Go"). Η δεκάδα ολοκληρώνεται με το "Inglorious" του rapper slowthai και το "BETTY" της Jamila Woods που συνδυάζει r&b και soul.

Ετοιμάσαμε λοιπόν με προσοχή μία δεκάδα που έχει κάτι για όλους μας. Τώρα έμεινε να πατήστε το play και να μας πείτε τι αρέσει περισσότερο και σε σας.

1. The Flaming Lips - All For The Life Of The City
2. The Comet Is Coming - Summon The Fire
3. Tyler The Creator - Earfquake
4. Big Thief - Cattails
5. Fontaines D.C. - Roy's Tune
6. slowthai - Inglorious (ft Skepta)
7. Courtney Barnett - Everybody Here Hates You
8. The Black Keys- Go
9. Uffe Lorenzen - Triprapport
10. Jamila Woods - BETTY



Ακούστε στο Spotify όλο το Top 10:


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα