Οι τελευταίες λεπτομέρεις για τις συναυλίες των Florence + the Machine

Sold out και η 2η μέρα των Florence + the Machine στο Ηρώδειο σε 50 λεπτά!

Χαμός και σήμερα στην προπώληση της δεύτερης συναυλίας των Florence + the Machine!
Διαβάστηκε φορες
Χιλιάδες άνθρωποι δήλωσαν επιθυμία να πάρουν εισιτήρια για την 2η ημέρα των Florence + the Machine στο Ηρώδειο, στις 22 Σεπτεμβρίου. Στις 11:20 πμ, αν έμπαινες στο Viva.gr, θα έβλεπες ότι υπάρχουν 28.005 άτομα μπροστά από σένα. Βέβαια, αυτό το νούμερο δεν αντιστοιχεί σε μοναδικούς ανθρώπους, γιατί αν ανοίξεις το Viva από 2 διαφορετικούς browsers, έχει 2 νούμερα στην ουρά.

Από αυτά τα νούμερα όμως φαίνεται ότι η ζήτηση είναι πραγματικά τεράστια και θεωρούμε ότι τα παιδιά της Detox θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο η 2η ημέρα να γίνει σε έναν μεγαλύτερο χώρο ή να γίνει 3η ημέρα στο Ηρώδειο. Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η ζήτηση σχετίζεται πρώτα με το όνομα των Florence + the Machine και μετά με το Ηρώδειο, που θα γίνει η συναυλία. Σίγουρα δεν είναι δίκαιο να αλλάξει ο χώρος, γιατί και για αυτό τον λόγο, αυτός ο κόσμος επέλεξε να μπει σ' αυτή την διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση, η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Sold out και η 2η μέρα των Florence + the Machine στο Ηρώδειο σε 50 λεπτά!

Δελτίο Τύπου

Florence & The Machine

Πέμπτη 19 Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

SOLD OUT
και οι 2 συναυλίες!

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ανεξάντλητη η αγάπη του ελληνικού κοινού για τη Florence!

Τα εισιτήρια KAI της 2ης συναυλίας στις 22 Σεπτεμβρίου ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ και ΠΑΛΙ σε χρόνο ρεκόρ! 

Η Florence θα ανταποδώσει αυτήν την αγάπη και θα χαρίσει στους Έλληνες fans δύο αξέχαστα shows στις 19 και 22 Σεπτεμβρίου κάτω από τον Βράχο της Ακρόπολης!Διαβάστε ακόμα