Επιστολή αναγνώστη για το Tomorrowland 2019

Επιστολή αναγνώστη για το Tomorrowland 2019

Ο αναγνώστης μας Γιάννης Κριτσωταλάκης επικοινώνησε με το Mix Grill και μας έστειλε το ακόλουθο e-mail για το Tomorrowland του περασμένου Σαββάτου 27/07 στην Πλατεία Νερού.
Διαβάστηκε φορες
Ο αναγνώστης μας Γιάννης Κριτσωταλάκης επικοινώνησε με το Mix Grill και μας έστειλε το ακόλουθο e-mail για το Tomorrowland του περασμένου Σαββάτου 27/07 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας:

Έχω σπουδάσει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Liverpool τη δεκαετία του 90’ όταν το Cream (με residences Paul Oakenfold, Nick Warren, Seb Fontein) μεσουρανούσε και τo Creamfields ήταν το πρώτο φεστιβάλ trance στην εξοχή.
 
Αυτό που είδα το Σάββατο ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών μου. Δυστυχώς τίποτα δεν πήγε καλά. Ο Armin φάνηκε τελείως διεκπεραιωτικός. Ήρθε για να παίξει 1.15.00 ακριβώς με αποκορύφωμα να κοιτάζει το ρολόι του στο τέλος (έπρεπε να πάει στη  Μάλτα να παίξει πάλι στο Tomorrowland). Περισσότερο θύμισε διασκεδαστή παρά DJ που ήρθε να ιδρώσει τη φανέλα του και να ευχαριστήσει το κοινό του μιας και θα έπαιζε για τόσο λίγο. 

Η ταλαιπωρία η μεγάλη ξεκίνησε από τις 9.30 που τελείωσε ο Armin μέχρι τη 01.00 που θα έβγαινε live o Nicky Romero. 3,5 ολόκληρες ώρες αναμονή, βλέποντας απευθείας συνδέσεις από Μάλτα, Βέλγιο και Βαρκελώνη. Είχες την αίσθηση ότι το αφεντικό πετάχτηκε κάπου και σε λίγο θα επέστρεφε. Ο κόσμος βαρέθηκε!!! Έκατσε κάτω! Το Φεστιβάλ trance έγινε φεστιβάλ καθισιού. Η λογική να βλέπουμε τι γίνεται στα άλλα Tommorrowland δεν ήταν άσχημη, αλλά θα μπορούσε να γίνεται στα διαλειμματα ή να υπάρχει ένα δεύτερο stage που θα φιλοξενούσε τα live των άλλων χωρών. Εννοείται ότι ο κόσμος είχε φυλλορροήσει πολύ πριν τη 01:00, λόγω βαρεμάρας. 

Τέλος και ίσως το πιο απογοητευτικό από όλα ήταν ότι ο χώρος από τη μέση και πίσω ήταν άδειος από ήχο. Πέρα από το χρηματικό όπου τα 45€ δεν είναι φθηνό εισιτήριο, σε καμία περίπτωση δεν αποζημιώθηκα από αυτό που είδα και άκουσα…

Γιάννης Κριτσωταλάκης

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα