Σωκράτης Μάλαμας

Ο Σωκράτης Μάλαμας διέκοψε συναυλία του και απαίτησε να σβήσουν το καπνογόνο

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια πράγματα», δήλωσε από το μικρόφωνο.
Διαβάστηκε φορες
Ένα ιδιαίτερο περιστατικό συνέβη πριν από μερικές μέρες σε συναυλία του γνωστού τραγουδοποιού Σωκράτη Μάλαμα, όταν διέκοψε τη συναυλία του και απαίτησε από κάποια άτομα στο κοινό - σε έντονο ύφος, εφόσον προηγουμένως τον είχαν αγνοήσει - να σβήσουν καπνογόνο που είχαν ανάψει στην αρένα.

Συγκεκριμένα, ο Μάλαμας πραγματοποιούσε καλοκαιρινή συναυλία στη Ραφήνα το βράδυ της Πέμπτης (1η Αυγούστου) και κάποια στιγμή, εν μέσω τραγουδιού, ζήτησε από το μικρόφωνο να σβήσουν το καπνογόνο. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, έκανε νόημα στην ορχήστρα να σταματήσει να παίζει, σταμάτησε να τραγουδά και είπε:

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια πράγματα. Δεν ήλθαμε εδώ πέρα για να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Σβήστε το, το γαμ...»

Το κοινό ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα για την κίνησή του αυτή, αφού, έχοντας κανείς στο μυαλό του την περσινή τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και την ευρύτερη περιοχή που στοίχισε τη ζωή σε 101 ανθρώπους, μπορεί να καταλάβει γιατί ο Σωκράτης Μάλαμας αντέδρασε τόσο έντονα. 

Δείτε το βίντεο του itportal.gr στο facebook:

 
*Η φωτογραφία εξωφύλλου του άρθρου είναι από την συναυλία των Σωκράτη Μάλαμα - Θανάση Παπακωνσταντίνου το 2018 στην Πλατεία Νερού και ανήκει στη Σοφία Περακάκη και το MixGrill.
Διαβάστε ακόμα