Florence + The Machine @ Edinburgh Summer Sessions 2019

Η συντάκτρια μας Ελένη Ζαρκάδα είδε τη Florence και τους Machine στο Εδιμβούργο και μας προετοιμάζει για όσα θα δούμε σε λίγες ημέρες στο Ηρώδειο και το Γαλάτσι.
Διαβάστηκε φορες
Η Florence είναι πάρα πολύ ενεργητική κατά τη διάρκεια των συναυλιών της! 

Πιο συγκεκριμένα, παρακολουθώντας την αντίστοιχη συναυλία στους Princes Gardens του Εδιμβούργου, την 7η Αυγούστου 2019, κάτω από την γοητευτική θέα του κάστρου του Εδιμβούργου ήταν πραγματικά σαν μία νεράιδα. Παρά την δροσιά που επικρατούσε εκείνο το βράδυ, ήταν ντυμένη με ένα αραχνοϋφαντο λευκό ρούχο και ξυπόλητη, με τα ginger μακριά μαλλιά της να πέφτουν στους ώμους της. Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν η ύπαρξη της άρπας και των ροζ ντραμς!

Γυναίκες, άντρες και παιδιά θαυμάσαμε το πόσο όμορφη έδειχνε με αποκορύφωμα τους χορούς που άρχισε να κάνει επι σκηνής - στροφές κι άλματα. Εάν την παρακολουθήσεις, θα πιστέψεις ότι είναι ένα μυθικό πλάσμα που ακολουθεί ιεροτελεστία μετά μουσικής για να φτάσει το κοινό στην κορύφωση! Και το κατόρθωσε ζητώντας μας κάποια στιγμή να βάλουμε τα κινητά μας μέσα, μετά να αγκαλιάσουμε τον διπλάνό μας και να του πούμε «σ’αγαπώ», ενώ ακολούθησε τρελό χοροπηδηχτό.

Είναι μία καλλιτέχνιδα που τιμά και αγαπάει τους fan της. Τους ευχαρίστησε για την αγάπη, την ενέργεια και τις πράξεις που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια και ισχυρίστηκε ότι την βοήθησαν να ξεπεράσει πολλά… Αφιέρωσε στην Σκωτσέζα γιαγιά της το “Only if for a night” και στο τέλος, πήγε κάτω και άρχισε να αγκαλιάζει όσους φαν ήταν μπροστά, μπροστά. Μάλιστα, είχε σκύψει ολόκληρη πάνω τους και την άγγιζαν παντού σε σημείο που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για τη σωματική της ακεραιότητα – ο σωματοφύλακας τα είχε χάσει, την χτυπούσε στην πλάτη για να κατέβει, ώσπου στο τέλος την τράβηξε και την ανέβασε πάλι στη σκηνή.

Στο παρακάτω playlist ξεχωρίζει το “Jenny of Oldstones” που ακούστηκε στο Game of Thrones αλλά και η απουσία του “Pure Feeling” που είναι αγαπητό στο ελληνικό κοινό. 

1.    June
2.    Hunger
3.    Ship to Wreck
4.    Queen of Peace
5.    Only If for a Night
6.    Patricia
7.    Dog Days Are Over
8.    Jenny of Oldstones
9.    100 Years
10.    Moderation
11.    The End of Love
12.    Cosmic Love
13.    Delilah
14.    What Kind of Man

Encore:
15.    No Choir
16.    Big God
17.    Shake It Out

Η φωτογραφία εξωφύλλου προέρχεται από την επίσημη σελίδα του Summer Sessions στο Facebook

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα