Volbeat_Cover

Τα 10 καλύτερα ξένα τραγούδια Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2019

Μπορεί την πρωτιά για το δίσκο του μήνα στο mixgrill να κέρδισαν οι Tool, όμως η λίστα για τα ξένα τραγούδια του μήνα παρουσιάζει μία ενδιαφέρουσα ποικιλία
Διαβάστηκε φορες
Έχει τη δόση της από heavy metal με τους Slipknot στην ένατη θέση ("We Are Not Your Kind") αλλά στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι Volbeat με το "Pearls of Fire", των οποίων ο δίσκος "Rewind, Replay, Rebound" αδικήθηκε  παραδειγματικά στη τελευταία ψηφοφορία μας.

Το τραγούδι που θα σας κάνει περισσότερη εντύπωση θα είναι σίγουρα το "Norwegian Reggeaton" των Nanowar Of Steel το οποίο βρίσκεται σε στρατηγική θέση (δέκατη) και ακροβατεί ανάμεσα στο trash και τον αυτοσαρκασμό. Τα πιο midtempo κομμάτια, δηλαδή το "House Of Sugar" του (Sandy) Alex G, το "No Man's Land" του Frank Turner, το "Once" του Liam Gallagher και το "Not" των Big Thief, θα τα βρείτε σκορπισμένα στη λίστα, ενώ ακούγοντας το "and she was" του Carlos Cipa θα καταλάβετε πως ξεφεύγει λίγο από τα συνηθισμένα με το minimal θέμα του που είναι βασισμένο στο πιάνο.

Να ξέρετε ότι στα τραγούδια του μήνα έχουμε συμπεριλάβει και Tool (το ομώνυμο κομμάτι του καινούριου δίσκου) τιμής ένεκεν, αλλά και το πιο indie "Imagination" των Foster The People. Καλή Ακρόαση!


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα