The Good, the Bad & the Queen 25/6-1/7/09

Περί μουσικής

MikeMous: Οι καταπληκτικές συλλογές αξεπέραστων ιταλικών τραγουδιών "Le piu belle canzoni italiane di sempre". Καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ιστορία, όπως η Mina, o Sergio Endrigo, ο Claudio Villa, η Patty Pravo, η Ornella Vanoni, η Anna Oxa και τόσες/τόσοι άλλες/άλλοι τραγουδούν τραγούδια-διαμάντια !!!
Διαβάστηκε φορες




Περί μουσικής

MikeMous: Οι καταπληκτικές συλλογές αξεπέραστων ιταλικών τραγουδιών "Le piu belle canzoni italiane di sempre". Καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ιστορία, όπως η Mina, o Sergio Endrigo, ο Claudio Villa, η Patty Pravo, η Ornella Vanoni, η Anna Oxa και τόσες/τόσοι άλλες/άλλοι τραγουδούν τραγούδια-διαμάντια !!!



Περί ανέμων και υδάτων

Eugenia: Το νέο και ωραίο festival του Κόσμος 93,6 με εξωτικούς ρυθμούς και καλοκαιρινές διαθέσεις. Μήπως να πας; Ρίξε μια ματιά http://www.kosmos936.gr/synaylies/1o-kosmos-festival.htm εδώ και δες και το πρόγραμμα του festival με τις παράλληλες δραστηριότητες και ας σου μπουν ιδέες...
 
GKamp: Το mixgrill party στη Λούτσα, στο club CULT. Περάσαμε πολύ όμορφα, με ωραίο κόσμο, μουσική, και παρεάκι! Πάμε για το επόμενο!! 

Eugenia: Το πάρτι και όλοι όσοι ήρθαν. Ο κουμπάρος μου που ήταν άρρωστος και ο MikeMous που ήταν ...απασχολημένος.

GKamp: Το καινούριο Μουσείο της Ακρόπολης. Απο τις εικόνες και μόνο, με έψησε να πάω να το επισκευθώ.

Eugenia: Τα μπλουζάκια του mixgrill. Σε γυναικείο είναι πολύ sexy...αλλά και το αντρικό δεν πάει πίσω.

GKamp: Η καινούρια ΠΑΘΕ στο Μαλιακό. Αντίο ταλαιπωρία, καλωσήρθες ζωή! (έπρεπε να γίνω διαφημιστής, ο άθεος!). Κεντρικό χιτ, ο κόμβος Λεβέντη. Να μην αφήνουμε τις αξίες να πεθαίνουν!!

Eugenia: Οι μουσικές που έπαιξαν τα αγόρια μας.

mafalda: Η συνέντευξη του σούπερ πατέρα της Mafalda (χε,χε) Joaquin Salvador Lavado, κατά κόσμον Quinο στο ΒΗΜΑΓΚΑΖΙΝΟ της προηγούμενης Κυριακής. Ο τύπος είναι 77 και είναι ακόμα ενεργός.  Η μαγκιά του είναι ότι σταμάτησε την Mαφάλντα από κόμικ όταν έπρεπε πριν προλάβει να κουράσει και την "εμφανίζει" μόνο σε περιπτώσεις υποστήριξης ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως. Είναι η καταλληλότερη...Είναι θαυμαστής των γυναικών στην πολιτική και των γυναικών γενικότερα. Άλλωστε η Αργεντινή έχει υψηλά ποσοστά γυναικών στην πολιτική.







Περί μουσικής



Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Η εικόνα σε 2 χώρους εστίασης στη Λούτσα. Πλημμελής τήρηση κανονισμών υγιεινής. Δεν πιάνουμε τα ευρά, και μετά τα άλευρα με γυμνά χέρια, παιδιά... Πώς να το κάνουμε.

mafalda: Το γεγονός ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών (μην ανοίξω το στόμα μου) Συστημάτων στέλνει χιλιάδες ειδοποιήσεις για διορθώσεις Ε-9 (για το ΕΤΑΚ βεβαίως βεβαιώς) από τους φορολογούμενους διότι δεν υπάρχει κανένας χρήσιμος εκεί μέσα να το ψάξει ή να κάνει π.χ. αντιπαραβολή με το κτηματολόγιο (άλλη πικρή ιστορία). Το "καλύτερο" απ'ολα είναι ότι πρέπει να γίνει μέσω Internet. ΕΛΕΟΣ! Καλά εμείς έχουμε μια επαφή. Οι γονείς, παππούδες κλπ γιατί να πρέπει να ξέρουν τι είναι αυτό το ρημάδι και να κάνουν και ενημέρωση? Τα τηλέφωνα δεν τα σηκώνει κανείς ή και να τα σηκώνει παραπέμπει στο Internet. Μάθαμε τώρα! Καλά θα κάνετε να παραμείνετε στα χειρόγραφα που τα ξέρετε καλά (λέμε τώρα) και αφήστε την υποτιθέμενη τεχνολογία για τους άλλους.

Eugenia: Το "ψωμί" που έχει αναβαθμιστεί σε χωριστή χρέωση στις ταβέρνες από τότε που τους απαγόρευσαν να χρεώνουν το κουβέρ. Προσέχτε, αδέρφια! Σας χρεώνουν ακόμα το κουβέρ μόνο που το λένε ψωμί. Και είναι ξεφτίλα. Σε αυτή την περίπτωση μην αφήνετε pour boire ή διαμαρτυρηθείτε γιατί δεν νομίζω κανένας σας να έχει παραγγείλει ποτέ "ψωμί". Εκτός και αν το αναφέρει χωριστά ο κατάλογος. Επιτέλους!

GKamp: Η ανεξέλεγκτη οδήγηση στις κεντρικές αρτηρίες (Κηφισίας - Μεσογείων) τις βραδυνές ώρες. Όχι, δεν ήταν Σαββατοκύριακο. Μια χαρά εργάσιμη, ήταν...

Eugenia: Η αυθαιρεσία. Πριν από χρόνια είχα επισκεφτεί μια μαγική παραλία στο νησί της Ίου με το όνομα "Παπά" ή "Παπά τ' αυλάκι". Περνώντας από τον ίδιο κακοτράχαλο δρόμο πριν από λίγες μέρες, δεν μπόρεσα καν να τη δω καθώς αυτός στον οποίο "ανήκει" -συμπεραίνω- δεν επιθυμεί ούτε καν να του βλέπουν την παραλία του γι' αυτό και έχει υψώσει ένα τοίχο αρκετού ύψους ώστε να μην βλέπεις την παραλία περνώντας από το δρόμο. Ο τοίχος εκτείνεται κατά μήκος του δρόμου και αν "εξαφανιστεί" και το σημείο του χάρτη που έχει πάρει αυτό το όνομα ("παπά") στους τουριστικούς χάρτες, θα νομίζεις ότι την είδες μόνο στο όνειρό σου. Σημειωτέον ότι δεν υπάρχει ορατή πρόσβαση στην παραλία (στην κατεύθυνση που ξέρεις ότι είναι η παραλία) από την πλευρά του δρόμου και οι δρόμοι της Ίου είναι χαραγμένοι ψηλότερα αρκετά από τη στάθμη της θάλασσας, και όχι παραθαλάσσια, οπότε όταν γράφω ότι δεν βλέπεις την παραλία εννοώ ότι δεν τη βλέπεις ούτε με κιάλια!

mafalda: Η μπετζίνα που έχει φτάσει στο 1.1+ ενώ το βαρέλι έχει πέσει στα...τάρταρα. Δεν άκουσα κανέναν να γκρινιάζει-σχολιάζει. Τι έγινε? Πάμε όλοι μαζί....Αισχροκέρδια τραλαλα λαλα!

GKamp: Η δικομανία του Έλληνα. Θεωρεί κύρος τη φαγωμάρα για ασήμαντα θέματα.

Eugenia: Η αιφνιδιαστική αναστολή-διακοπή εργασιών στο city 99,5 και στον Ε.Τ. Το μήνυμα του σταθμού μας εύχεται καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση. Την εύχομαι και εγώ με τον καλύτερο τρόπο για όλους. Τζιπάκο, μη χαθείς!





Περί μουσικής



Περί ανέμων και υδάτων

Eugenia: Το σχόλιο του GKamp (περί δικομανίας) που επιδιώκει να με αφήσει χωρίς δουλειά μέσα στο καλοκαίρι. Για μένα φροντίζεις, έτσι; Επειδή κάνει ζέστη; Ναι, αλλά θα έρχομαι σπίτι σου να με ταΐζεις;

GKamp: Τα στούντιο του σκηνοθέτη Luc Besson στη Νορμανδία της Γαλλίας. Ένα πραγματικό αριστούργημα αισθητικής, χώρων, λειτουργικότητας και accomodation. Ο παλιός νορμανδικός πύργος κρύβει, εκτός απο τα τεχνολογίας αιχμής πανάκριβα μηχανήματα, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε λειτουργικότητα, ένα πλήρες συγκρότημα πολυτελέστατων και αρχοντικών δωματίων, χώρων εστίασης, γήπεδο τέννις, πισίνα, και φυσικά ό,τι στούντιο ονειρεύτηκε ποτέ ο οποιοσδήποτε. Είτε κινηματογραφικά (4 αίθουσες, 2 μίξης και 2 post prod), είτε μουσικά με μετακινούμενα πάνελ, ανάλογα τις απαιτήσεις της εκάστοτε παραγωγής. Επιστέγασμα, το ακομπλεξάριστο και χαλαρό προσωπικό που αποτελείται απο ικανότατους ηχολήπτες, με σημαντικές ώρες εμπειρίας στις πλάτες τους. 
Ο φίλος Π. είχε την ευκαιρία να πάει και να δουλέψει εκεί για μια εβδομάδα...

Eugenia: Οι καλοκαιρινοί έρωτες (υπάρχουν ακόμα;).

MikeMous: Οι παραλίες της ανατολικής Κορινθίας που προσφέρουν ατέλειωτες ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας. Προσοχή μην ξεχαστείτε και χάσετε κανένα προγραμματισμένο πάρτυ όμως, έτσι ;

Eugenia: Το καλοκαίρι είναι ακόμα μπροστά μας!

Διαβάστε ακόμα